15 mai 2021 | 21:00

Andreea Raicu, nud la 43 de ani. Andreea Esca a reacționat imediat

Monden
Andreea Raicu, nud la 43 de ani. Andreea Esca a reacționat imediat
Andreea Raicu, nud la 43 de ani

Andreea Raicu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase, distinse și apreciate vedete de televiziune din România. La 43 de ani, frumoasa brunetă pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având un chip de adolescentă și un trup sculptat parcă de dalta zeilor.

Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani

Deși este obișnuită să fie în centrul atenției, Andreea Raicu a fost întotdeauna discretă cu viața ei privată. Cu toate acestea, recent, fosta prezentatoare de la Big Brother și-a șocat admiratorii de pe Instagram când a postat o fotografie cu ea în costumul Evei.

Diva a făcut publică o fotografie alb-negru, în care apare goală, sprijinită de un perete. Ipostaza senzuală în care este surprinsă bruneta i-a lăsat mască pe admiratorii săi de pe Instagram, care au rămas muți de uimire. Conform spuselor vedetei, poza respectivă este scoasă „de la naftalină” de anul trecut, din perioada izolării la domiciliu.

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….??”, a fost mesajul care a însoțit fotografia buclucașă de pe Instagramul Andreei Raicu.

Vezi FOTO AICI!

Cum au reacționat Andreea Esca și Mihaela Rădulescu

Fanii au înroșit butonul de apreciere și au reacționat imediat la adresa frumoasei vedete de televiziune. Surpriza a venit din partea Andreei Esca, știrista fiind printre primele persoane care au comentat la postarea brunetei, dându-i un mare LIKE divei.

Nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, complimentând-o pe Andreea Raicu. Prezentatoarea de la Ferma a numit-o „superbă” pe divă, după ce a apreciat fotografia.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai mari admiratori ai frumoasei brunete, lucru pe care l-a făcut destul de clar în cadrul ediției de roast de la iUmor, atunci când Andreea Raicu a venit ca să spună răutăți despre cei trei jurați.

Mihai Bendeac: Oriunde. Oricând. ?

Andreea Esca: LIKE

Mihaela Rădulescu: Superbă!

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România, iar formele ei de invidiat mereu au făcut bărbații să suspine.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro