Andreea Raicu a dat ‘foc’ scenei iUmor. ‘Ați copiat emisiunea de la Pro TV’. Mihai Bendeac a fost șocat

Andreea Raicu a dat ‘foc’ scenei iUmor. ‘Ați copiat emisiunea de la Pro TV’. Mihai Bendeac a fost șocat
Andreea Raicu „a dat foc” scenei de la iUmor

Andreea Raicu i-a lăsat pe toși mască la iUmor. Mihai Bendeac a fost șocat de ceea ce a putut spune frumoasa vedetă de televiziune. La ce emisiune s-a referit fosta iubită a lui Horia Tecău și cum i-a „acuzat” pe producătorii de la Antena 1.

Andreea Raicu a dat ‘foc’ scenei iUmor

Este frumoasă, carismatică, șarmantă, veșnic zâmbitoare și cu foarte mult bun simț. Superba Andreea Raicu a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții din ediția de miercuri, 5 mai, de la iUmor. Vedeta de televiziune a întors privirile tuturor, purtând o rochie strălucitoare scurtă și tocuri înalte și subțiri, care i-au pus în valoare silueta de clepsidră și picioarele de gazelă.

Andreea Raicu l-a cucerit pentru totdeauna pe Mihai Bendeac, încă din prima clipă în care a pășit în platoul iUmor. Bruneta a făcut un roast de zile mari și nu i-a iertat deloc pe cei trei jurați. Momentul culminant al serii a fost cel în care fosta iubită a lui Horia Tecău i-a felicitat pe producătorii emisiunii pentru faptul că au reușit să facă rost de concurenți mai buni decât la Românii au Talent, emisiunea pe care ar fi copiat-o de la PRO TV.

„Trebuie să spun lucruri drăguțe, pentru că toată viața m-am străduit să spun lucruri drăguțe despre toată lumea, așa că o să încep cu postul vostru de televiziune. Vreau să vă laud că ați adus concurenți aici mai buni aici decât la emisiunea pe care ați copiat-o de la PRO TV.

Și, totuși, puteați să-i dați cumva un titlu mai bun, mai aproape de adevăr: Românii NU au talent. Oricum ați văzut că au adus-o pe Alexandra Dinu în acest sezon, ceea ce înseamnă că vor și ei să facă iUmor.”, a spus Andreea Raicu la iUmor.

Mihai Bendeac a încercat să o sărute pe Andreea Raicu la iUmor

Apariția senzațională a Andreei Raicu nu a trecut neobservată. Cheloo, Delia și Mihai Bendeac au fost fascinați de felul în care superba vedetă și-a desfășurat numărul pe scena iUmor. La final, Bendeac nu s-a dezis și a îmbrățișat-o pe divă și, mai mult, a încercat să o sărute pe obraz.

Mihai Bendeac: Andreea, vreau să-ți spun, înainte de orice, că sezonul ăsta din păcate eu nu am pupat nimic

Andreea Raicu: N-ai pupat nimic? Să vedem dacă poți să pupi în seara asta.

Bendeac: Doamne ajută! Eu îmi fac mari speranțe!

Andreea: Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că nu ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie pentru început.

Bendeac: Ești absolut superbă.

Andreea Raicu: Mulțumesc. Trebuie să fac niște respirații, niște yoga, că iar am început să spun răutăți.

Bendeac: Putem să respirăm în același timp…

Andreea Raicu: Nu cred că știi aceleași exerciții ca mine.

Bendeac: Putem să le învățăm. Avem tot restul vieții noastre la dispoziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI