Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, divorțul prevestit de Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două dive

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, divorțul prevestit de Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două dive
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, divorțul prevestit de Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două dive

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în anul 2013, după șapte ani de mariaj. În anul 2008, Mihaela Rădulescu făcea o predicție însă despre mariajul lor, spunând că nu le dă zece ani împreună.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, divorțul prevestit de Mihaela Rădulescu

Și chiar așa a fost, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, deși au făcut unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, au divorțat după șapte ani de mariaj, din care a rezultat o fiică superbă, pe nume Violeta.

Tot Mihaela Rădulescu a vorbit și despre rivalitatea dintre ea și Andreea Marin, în urmă cu aproximativ 12 ani. Aceasta a vorbit, într-o emisiune de televiziune: ”Eu cred, că în mod normal n-ar trebuie să fie (n.red. rivalitate). Fosta nevastă cu actuala nevastă (n.red a lui Ștefan Bănică Jr.) nu ar trebui să aibă această problemă, numai că trebuie să fii dusă cu capul să mai ai o problemă cu fostul tău soț după zece ani, după ce ai o familie și un copil cu altul (n. red. cu Elan Schwartzenberg).

Cred că problema dintre mine și Andreea nu e Ștefan, ci Elan, eu o bănuiesc pe Andreea că îi place de Elan și d-aia avem problemele astea”, a declarat atunci Mihaela Rădulescu. Întrebată, în aceeași emisiune, dacă Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. aveau să reziste zece ani, aceasta a răspuns clar și concis: NU. ” Ștefam este al tuturor, el trebuie să fie al nostru, al tuturor femeilor. Ștefan nu o să poată să facă niciodată asta, (n. red. să fie al unei singure femei), are atât de mult de dăruit!

A rămas în relații bune cu fostul soț

De altfel, după despărțirea de Ștefan Bănică Jr, Andreea Marin a precizat că cei doi au rămas în relații bune.

Cred că este foarte important, indiferent ce te desparte să găsești acest punct comun. Am încercat, pe cât posibil, pentru că doi oameni nu se despart de bucurie, ei se despart pentru că există puncte care le arată că nu merg înainte pe același drum. Dar cred că este foarte important, de dragul copilului tău, să găsești soluția de a merge mai departe, astfel încât să-l faci pe el fericit și pe cât posibil, să nu-i lipsească nimic. Nu poți să spui că nu-i lipsește nimic, pentru că oricărui copil îi lipsește timpul petrecut cu mama și cu tata împreună.

Dar dacă știi cum să-i explici situația, și să transformi o realitate dintr-una dureroasă într-una de acceptat și copilul ăla și copilul ăla să se simtă iubit de ambele părți, atunci lucrurile merg mult mai bine și în cazul nostru mult mai ușor pentru ea. Este clar că fetița locuind cu mine, eu am preluat o mare parte din responsabilități. Eu sunt prezentă tot timpul și în viața școlii în care ea învață, și atunci când sunt ședințele sau serbările. Dar eu cred că ne-am împărțit cât se poate de corect responsabilitățile,” a precizat Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI