Andreea Marin şi Radu Ştefan Bănică Jr, surprinşi împreună. Cum au apărut cei doi la un eveniment, imagine rară FOTO EXCLUSIV

de: Ioana Bucur
13 09. 2023
O apariție spectaculoasă și neașteptată, la un eveniment important pentru vedetele din showbiz-ul românesc. Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică Jr, surprinși împreună. Imaginile obținute în exclusivitate de redacția Playtech Știri, în galeria foto de mai sus. Prezentatoare este într-o formă de zile mari!

O apariție surprinzătoare

Reporterii redacției Playtech Știri au suprins un moment cu totul special. Prezenți amândoi la evenimentul organizat de A List Magazine, Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au fost forografiați împreună. Relaxați, zâmbitori, este mai mult decât evident că se bucură din plin de întâlnire.
Fiul lui Ștefan Bănică Jr a ales o ținută casual, ce ne amintește de zilele de vară, potrivită, de fapt, pentru temperaturile ridicate de afară, optând pentru o cămasă albă, largă și o pereche de pantaloni bej. Look-ul de vacanță a fost completat de o pereche de încălțăminte sport și o pereche de ochelari de soare.
Te-ar putea interesa și: Violeta şi Radu Bănică, alături de iubitul Andreei Marin la un concert din Paris. Cei trei s-au distrat de minune VIDEO

Andreea Marin şi Radu Ştefan Bănică Jr, împreună la un eveniment

Andreea Marin a atras, fără doar și poate, toate privirile celor prezenți. Vedeta este într-o formă de milioane, iar ținuta aleasă o întinerește mult. Prezentatoarea a purtat o pereche de blugi și un tricou alb, simplu. Ca accesorii, a ales o geantă stil clutch sandale negre cu toc. La fel ca în cazul lui Radu Ștefan Bănică, ochelarii de soare au fost nelipsiți.

„Sunt atât de mândră de relația lor, de faptul ca sunt doi tineri educați, cu bun simț”

În ciuda faptului că mariajul  său cu Ștefan Bănică Jr s-a destrămat, Andreea Marin are în continuare o relație deosebită cu fiul acestuia. Cu toate că nu sunt văzuți foarte des împreună, cei doi nu ezită să își exprime admirația și respectul ce îi leagă.
În luna mai a acestui an, Andreea Marin ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că a avut lacrimi în ochi în momentul în care i-a văzut pășind pe scenă pe Violeta și Radu Ștefan Bănică la Gala Atipic Beauty, ce a avut loc la Palatul Parlamentului.

“La Gala aniversară Atipic Beauty – 10 ani de la Parlament, am avut bucuria profesională ca producător, dar și pe cea din suflet ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca doua picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul ca sunt doi tineri educați, cu bun simț , cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală. Îi multumesc lui Dumnezeu ca sunt sănătoși”, a declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Radu Ştefan Bănică, declaraţii despre Violeta şi Alexandru. Ce îl pune mereu să facă fiul lui Ştefan Bănică şi al Laviniei Pîrva: „Îi place tare mult”