Andreea Marin s-a filmat cum face plajă în grădină. Imaginile care au luat pe toată lumea prin surprindere FOTO

de: Andrei Simion
15 06. 2024

Andreea Marin este un exemplu elocvent de frumusețe și succes, reușind să inspire milioane de oameni prin munca sa în televiziune, eleganța sa și implicarea în acțiuni caritabile. Cariera sa strălucită, alături de angajamentul față de cauze umanitare și puterea de a depăși obstacolele personale, fac din Andreea Marin un model demn de urmat. Ea continuă să fie o prezență remarcabilă în peisajul public românesc, demonstrând că frumusețea adevărată vine din interior și se reflectă prin fapte și realizări semnificative.

Andreea Marin face plajă în grădina sa

Pentru mulți nu mai este un secret faptul că Andreea Marin are o grădină superbă plină de trandafiri, pomi, fructe și legume. Vedeta este extrem de mândră de colțul său de Rai și nu ezită să publice imagini frumoase din natură.

Chiar în această dimineață, Zâna Surprizelor s-a filmat la plajă, în timp ce ia micul-dejun înconjurată de parfumul florilor din grădina ei. Vedeta și-a amplasat un șezlong lângă umbra unui copac  în ghiveci. Imaginile sunt de vis!

Când nu se află la evenimente mondene sau în fața camerelor de filmat, Andreea Marin petrece timp prețios cu familia sau în grădina ei. Sâmbătă dimineață, 15 iunie 2024, profitând de vremea frumoasă, vedeta a luat costumul de baie și s-a filmat în timp ce face plajă. Cum prima masă a zilei este cea mai importantă, aceasta și-a pregătit ceva gustos și hrănitor, pe care l-a savurat în natură (VEZI GALERIA FOTO).

„Dimineață de weekend însorit în grădina cu miresme: mic dejun cu iaurt, semințe, fructe, ciripit și zumzete, soare cât cuprinde și puțină plajă cu o carte nouă la îndemână. Sfârșit de săptămână cu pace în suflete!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Grădina Andreei Marin este un spațiu de refugiu și liniște, reflectând pasiunea sa pentru natură și dorința de a crea un loc special pentru relaxare și contemplare.

Un colț de natură bine îngrijit

Grădina Andreei Marin este amenajată cu grijă și atenție la detalii, oferind o varietate de flori, plante ornamentale și arbori. Andreea a investit timp și efort pentru a crea un spațiu care să reflecte personalitatea sa și iubirea pentru natură. Fiecare colț al grădinii este gândit pentru a aduce o notă de frumusețe și pace, combinând elemente de peisagistică cu aranjamente florale colorate și plante aromatice.

Pasiune pentru grădinărit

Andreea Marin nu s-a ferit niciodată să vorbească despre pasiunea sa pentru grădinărit. Pentru ea, grădina nu este doar un loc de relaxare, ci și un proiect personal, în care își poate exprima creativitatea și atenția la detalii. Activitățile de grădinărit îi oferă o formă de terapie, ajutând-o să se deconecteze de la agitația cotidiană și să se reconecteze cu natura.