Andreea Marin respectă alegerea importantă făcută de fiica ei Violeta: “Niciodată ca părinte nu ești pregătit pentru asta” EXCLUSIV VIDEO

de: Andreea Archip
14 09. 2023

Andreea Marin este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și s-a reorientat profesional chiar din timpul facultății, alegând să se dedice jurnalimului în locul informaticii. Vedeta își susține fiica, pe Violeta, în alegerea făcută, respectiv să studieze Dreptul la o facultate în străinătate.

Andreea Marin recunoaște că nu e pregătită pentru momentul în care Violeta va pleca de acasă. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, fosta prezentatoare TV ne-a spus că revine pe micul ecran, în această seară, la Pro TV, în noua emisiune a lui Cabral, Săriți de pe fix, doar în postura de invitat, timpul fiind cel care nu îi mai permite să se dedice unui proiect în televiziune.

Vedeta ne-a vorbit și despre relația cu fiica ei, Violeta fiind deja mai înaltă decât ea cu un centimetru.

Prezentă la lansarea ediției de toamnă a revistei A List Magazine, Andreea Marin a respectat dress-code-ul evenimentului și și-a accesorizat ținuta cu motto-ul ei în viață: nu există nu se poate!

Playtech Știri: Suntem la un eveniment dimineața și văd că te-ai conformat, ai și un mesaj pe tricou . Cât de matinală e Andreea Marin?

Andreea Marin: M-am trezit la 7.00 și mesajul meu este: nu există nu se poate! Știți că ăsta este motto-ul meu, când depinde de noi și în 99 la sută dintre cazuri depinde de noi în viață, restul sunt doar scuze: nu există nu se poate!

Spuneai la un moment dat de o emisiune sau de un podcast.

La Creative Hub Voice & Visibility facem multe podcasturi în același timp: din educație, din dezvoltare personală, podcasturi în care sunt fie în fața camerei de luat vederi, fie sunt producător și sunt în culise. Eu pregătesc totul, organizez totul și protagoniștii în fața camerei sunt alte persoane pricepute.

“Timpul nu-mi mai permite să fiu ancorată cu totul într-un singur program”

Dar în toamna asta sunt șanse să te vedem pe micul ecran cu un proiect al tău?

Nu mai e de mult acesta un scop în sine pentru mine. Eu sunt tot timpul la televizor ca invitată precum știți, chiar în seara asta vă invit la Pro TV la ora 21.30, o să râdeți cu poftă.

E o emisiune numită “Săriți de pe fix” și chiar așa e: sărită de pe fix, însă timpul nu-mi mai permite să fiu ancorată cu totul într-un singur program, pentru că fac prea multe proiecte în paralel. Am nevoie de această flexibilitate ca freelancer.

Ce face Violeta? A început școala.

Bineînțeles, este la școală acum și e în linie dreaptă cu pregătirea pentru facultate – în ultimii 2 ani, trec ca vântul, așa că abia o mai prind. Ne vedem puțin seara și e om mare și ea. Om mare și la stat, pentru că e cu un centimetru mai înaltă decât mine, ce să zic, e o perioadă frumoasă.

Obișnuiți să vă împrumutați reciproc lucruri?

E și normal ca între mamă și fiică să se împrumute anumite articole, mie nu îmi vin hainele ei, e mult mai slăbuță decât mine, e filiformă.

Ce a cerut din garderoba ta?

Diverse accesorii.

Andreea Marin, despre relația cu Violeta, fiica ei

Spre ce carieră se va îndrepta Violeta?

Își dorește Dreptul și pentru asta se pregătește.

Dar tu ești pregătită să plece în afară?

Niciodată ca părinte nu ești pregătit pentru asta, nu! Mai plâng așa pe ascuns, dar asta e! Să vedem, să ajungem noi până la momentul acela și bineînțeles că orice părinte își dorește să dea aripi copilului său, nu să-l țină pe loc.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu