Andreea Marin, fotografiată în costum de baie. Aşa nu ai mai văzut-o, face furori cu decolteul VIDEO

de: Mariana Olteanu
23 07. 2023

Andreea Marin este admirată pentru finețea și eleganța de care dă dovadă. De-a lungul timpul, zâna surprizelor a stârnit admirația multor oameni. Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să atragă, din nou atenția. Îndrăgita prezentatoare a postat mai multe fotografii din vacanța sa. Internauților le-a fost atrasă atenția de poza în costum de baie.

Andreea Marin, apariție de senzație

Oriunde s-ar afla, zâna surprizelor își ține la curent urmăritorii prin intermediul rețelelor de socializare. Andreea Marin împărtășește cu urmăritorii săi fiecare moment. De aceasta dată, îndrăgita prezentatoare a ales să-și petreacă vacanța la piscină.

Vedeta a postat mai multe fotografii. Printre acestea și-a făcut loc și o poză cu ea în costum de baie. Nu a durat mult, iar postarea a adunat mii de aprecieri și comentarii. În  rubrica de comentarii, interuații i-au urat ” vacanță plăcută”, în timp ce alții au complemtat-o. Andreea Marin a vorbit în postare și despre modul în care-și petrece vacanța. Se pare că din bagajul ei nu lipsesc cărțile.

”Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr , și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume” și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență”, a transmis Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, criticată de internauţi pentru pozele din vacanţă. Ce i-a deranjat pe fani: ”Sărăcuţa de tine!”

Cum se menține Andreea Marin în formă

Foarte multe persoane se întreabă cum reușește vedeta să se mențină în formă. Potrivit acesteia, ea nu preferă dietele. Ajutată de un nutriționist, vedeta a întocmit un plan alimentar menit să o ajute.

„Din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO, prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine.

Deși este săracă în calorii, are o mare varietate de feluri de mâncare gustoase, ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute. Astfel, e ușor de urmat”, a spus Andreea Marin, într-o intervenție pentru Viva!, în urmă cu mai mult timp.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, imagine rară din dormitor la prima oră a dimineții. Ținuta divei i-a surprins pe fani: ”Câtă eleganță”