Andreea Marin, criticată de internauţi pentru pozele din vacanţă. Ce i-a deranjat pe fani: ”Sărăcuţa de tine!”

de: Mariana Olteanu
18 07. 2023

Fără îndoială, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din întreaga țară. Zâna surprizelor de la TVR se bucură în continuare de o mare popularitate. Vedeta este urmărită pe rețelele de socializare de un număr mare de fani. Recent, celebra prezentatoare a făcut o postare care a stârnit un val de reacții în mediul online. Ce spun internauții?

Postarea care a stârnit un val de critici

Andreea Marin împărtășește cu fanii ei, atât momentele bune cât și cele mai puțin bune. Recent, diva a făcut o postare despre vacanța ei din California. Zâna surprizelor a postat mai multe poze din locurile vizitate în San Diego. Cum vedeta este sinceră, aceasta s-a plâns de temperaturile ridicate din California, lucru care nu a fost pe placul urmăritorilor.

În postare, vedeta a vorbit și despre modul în care face față verii toride. Celebra prezentatoare a vorbit despre o colecție de rochii de in, care o ajută să facă temperaturile mai ușor de suportat.

”Vară toridă în California, doar adierea ce vine dinspre ocean mai face călătoriile pe timp de zi mai ușoare, cu siguranță cea mai bună alegere pe care o poți face în acest anotimp sunt ținutele din in, îmi place textura, atingerea lor, nu întâmplator am ales pentru aceste zile două rochii confortabile, culori diferite, turqoise și camel, din același model pe care-l prefer din colecția nouă Sense, al cărei designer e Andreea Tincu. Găsiți o puzderie de modele din țesături naturale pe site-ul pe care vi-l scriu mai jos, sustenabile și confortabile.”

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, imagini de colecție cu Violeta. Cât de mult a crescut fiica lui Ștefan Bănică, detaliul observat de fani

Val de reacții în rândul internauților

Însă, postarea i-a adus un val de critici îndrăgitei prezentatoare. În timp ce unii internauți i-au urat ”Vacanță plăcută”, au fost și unii care i-au atras atenția.  Vedeta a fost criticată pentru textul postării dar și pentru reclama pe care a făcut-o la rochiile de in.

”Aoleu, aşa rău în California? Sărăcuța de tine, doamnele care muncesc în 3 schimburi și nu au văzut nici măcar Eforie Sud săracele ce să mai zică.”

”Reclama este despre rochiile ei, nu despre ea și vacanţa. Toți îi uraţi vacanţă plăcută, dar nu îi spuneți ce rochie frumoasă, vreau să cumpăr!”, au fost câteva dintre comentariile internauților. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, imagine din intimitate. Cum s-a fotografiat alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Ipostază rară