Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Care e motivul invocat

Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Care e motivul invocat
Andreea Marin a fost ceruta in casatorie dar a refuzat

Cine nu o știe pe Andreea Marin? Superba brunetă este una dintre cele mai frumoase, carismatice, elegante și stilate vedete din România. Cariera de peste două decenii în televiziune i-a adus notorietate și aprecierea a milioane de români din toate colțurile țării. Cine este artistul care a cerut-o în căsătorie pe brunetă și de ce l-a refuzat.

Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat

De câțiva ani, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire ca în basme alături de consulul Adrian Brâncoveanu. Soarele strălucește pe strada divei, iar aceasta trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Deși acum este foarte fericită alături de diplomatul care i-a readus liniștea în suflet și zâmbetul pe buze, viața amoroasă a prezentatoarei TV a avut multe suișuri și coborâșuri. După trei mariaje ratate, Andreea Marin nu și-a pierdut niciodată speranța în iubirea adevărată.

Și pentru că este o femeie frumoasă și stilată, fosta Zână a Surprizelor a fost mereu curtată de către unii dintre cei mai doriți burlaci din showbizul românesc. Unul dintre aceștia este chiar Dan Bittman. Solistul de la Talisman a și cerut-o în căsătorie pe divă, pe vremea când prezenta emisiunea Antitalent la Antena 1.

De ce l-a refuzat Andreea Marin pe Dan Bittman, când artistul a cerut-o de soție

Diplomată din fire, așa cum ne-a obșinuit, Andreea Marin l-a refuzat politicos pe artist, chiar dacă mulți dintre admiratorii brunetei ar fi văzut-o de brațul fostului jurat de la X Factor România. Mai mult de atât, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, declara frumoasa Andreea Marin, acum ceva timp.

Deși a fost dezamăgit de răspunsul negativ pe care l-a primit, Dan Bittman a zâmbit și a trecut peste destul de repede. Carismaticul solist de la Holograf a făcut haz de necaz, spunând că nu a avut ce face, deoarece până la urmă femeia este cea care alege.

„M-a refuzat. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat atunci Dan Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI