Andreea Mantea, ritual bizar de ziua ei. Ce a făcut bruneta cu lumânarea în fața oglinzii

Andreea Mantea, ritual bizar de ziua ei. Ce a făcut bruneta cu lumânarea în fața oglinzii

Andreea Mantea, una dintre sărbătoritele zilei de astăzi a avut o petrecere diferit față de alți ani, fiind alături de fiul său și de Elena Merișoreanu. Chiar dacă a fost o petrecere intimă, vedeta de la Kanal D și fiul său s-au distrat în bucătărie și și-au spus cuvinte de drag.

Cum și-a surprins David mama

Faptul că Andreea Mantea își iubește fiul din cale afară nu mai este nimic nou. În schimb, surpriza cea mare pentru frumoasa mămică a fost atunci când fiul său s-a aruncat în brațele sale cu un trandafir roșu și i-a urat: „La mulâi ani, mama!”.

Aceștia au pregătit unul pentru celălalt mai multe preparate delicioase, iar bomboana de pe tort a reprezentant-o decorațiunea pe care David a pus-o chiar pe tortul mamei. Pentru că știe că Andreea preferă mai mult mâncarea picantă decât pe cea dulce, David i-a pregătit mamei sale un tort cu ardei iuți, argumentându-i că: „Mama, îți place mai mult iuțeala, nu dulcele”, potrivit wowbiz.ro.

Pentru că își dorește să-și întâlnească adevărata dragoste, jumătatea care să-I fie alături pentru totdeauna, Andreea Mantea a luat în serios ritualurile care se fac de Sfântul Andrei, participând cu tot alaiul la unul dintre acestea. Sub îndrumarea prieteni sale, interpreta de muzică populară, Elena Merișoreanu, Andreea s-a îmbrăcat într-o superbă rochie alba și s-a așezat pe un scaun între două oglinzi înalte, așa cum o spun legile nescrise din popor.

Cu o lumânare în mână, bruneta a rostit cuvintele magice care i-ar aduce alături persoana mult dorită: „Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele”, a spus frumoasa vedetă de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul său

Recent, frumoasa și îndrăgita brunetă a dezvăluit cum se înțelege cu David, singurul său fiu. Pentru cine nu a urmărit până acum postările delicioase pe care aceasta le postează pe contul său de Facebook, Andreea Mantea recunoaște că are o legătură specială cu frumosul și inteligentul său băiețel.

“Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legatură atât de specială între noi încât îmi este atât de dificil să o exprim în cuvinte, nu reușesc să le găsesc – și, dacă aș face-o, am avea nevoie de toate paginile care ar încăpea pe Internet pentru a descrie acest lucru.

Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă văzută în fața faptului împlinit, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a spus aceasta.

Întrebată dacă a primit inelul de logodnă, Andreea Mantea a preferat să mențină discreția, argumentând că sunt anumite aspect din viața sa pe care preferă să le țină doar pentru ea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI