Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei. Ce alte vedete au fost în cărți să preia emisiunea EXCLUSIV

de: Denisa Macovei
24 02. 2022

După ce Cristina Dorobanțu a acceptat pupitrul știrilor matinale de la Kanal D, postul de prezentatoare al reality show-ului „Puterea dragostei” a rămas vacant, așa că oficialii s-au grăbit să-i găsească imediat înlocuitoare. Deși a fost un casting lung, cu negocieri intense, câștigătoare pare să fie Andreea Mantea, care are o vechime de două sezoane cu această emisiune.

Andreea Mantea revine la cârma emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D

Conform surselor noastre, Andreea Mantea este la un singur pas să revină la cârma show-ului „Puterea dragostei”, deși ea a fost cea care, în urmă cu doi ani, nu a mai vrut să-l prezinte.

După două sezoane, Mantea a anunțat că nu mai dorește să locuiască în Turcia, iar la vremea respectivă contractul de franciză a emisiunii nu le permitea oficialilor Kanal D să mute filmările în România oricât și-ar fi dorit aceștia să-i îndeplinească dorința.

La reîntoarcerea în țară, Andreea Mantea a mai moderat două emisiuni, realizate de casa ei de producție: „Trăiri cu Andreea Mantea” și „O nouă șansă”, cu care însă nu a avut același succes și audiențe.

Dovadă că al doilea proiect s-a terminat la un singur sezon și nu pare să fie reintrodus în noua grilă de programe. Chiar dacă management-ul o apreciază pe Mantea pentru faptul că este extrem de implicată și muncitoare, de această dată nu a fost prima opțiune a acestora.

Mirela Vaida s-a numărat printre candidatele pentru postul de prezentatoare la „Puterea dragostei”

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când se alege un prezentator sau se formează o echipă pentru un proiect de televiziune, nu se ia în calcul doar o anumită persoană, ci se fac o sumedenie de negocieri sau probe.

Printre cele despre care se vehiculează că ar fi avut discuții în acest sens se numără și colegele ei din Kanal D: Ilinca Obădescu, Simona Pătruleasa, chiar și Ilinca Vandici, însă, de departe, cea pe care și-o doreau pentru emisiune era nimeni alta decât Mirela Vaida.

Cu toate că emisiunea „Acces direct” a fost mutată de la Antena 1, pe Antena Stars, Mirela nu a părut încântată să se mute spre un proiect de tip matrimonial.

Chiar dacă pe piață ar mai fi disponibilă Gabriela Cristea, care i-a și ținut locul cu succes Simonei Gherghe pe platoul emisiunii „Mireasa”, oficialii nu par să și-o mai dorească, căci plecarea ei de la Kanal D a fost una cu cântec.

Andreea Mantea nu va mai avea un salariu de 20.000 de euro pe lună

La cele mai recente negocieri, Andreea Mantea nu s-a mai ales cu același onorariu pe care îl încasa în Turcia, care se ridică undeva la 20.000 de euro pe lună, incluzând toate cheltuielile pe care bruneta le negociase, ci unul mult mai mic.

Vedeta TV este dispusă să accepte și un salariu mai mic deoarece filmările vor avea loc în România și se poate dedica și altor proiecte. În plus, nu va mai avea cheltuieli atât de mari: cu bilete de avion pentru ea, fiul ei și bonă, plata unei școli private sau alte lucruri de care dispunea la Istanbul.

Kanal D face schimbări cu vedetele postului

De altfel, nu este singura schimbare care va avea loc la Kanal D. După ce Bursucu a fost anunțat ca prezentator al emisiunii matinale „Dimineața cu noi”, alături de George Tănase și Viviana Sposub, acesta va renunța din 1 martie la „Teo Show” unde era coprezentator.

În locul lui este posibil să vină Mihai Mitoșeru sau Victor Slav, însă deocamdată nu s-a finalizat castingul.