Andreea Mantea, interdicție pentru fiul ei. Ce nu își dorește ca David să facă

Ce îi interzice Andreea Mantea fiului ei?

Andreea Mantea este o mamă care-și crește fiul să fie liber, dar cu toate astea are o interdicție supremă pentru micuțul ei. Mărturiile prezentatoarei de televiziune i-au surprins pe unii din fanii ei. Ce nu își dorește pentru David? Care e meseria pe care speră că nu o va face?

Ce îi interzice Andreea Mantea fiului ei?

Fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” i-a primit în casa ei pe toți cei care o privesc, iar în cadrul reality show-ului său fanii pot vedea pas cu pas cum decurge viața vedetei. Câteodată cu bucurii, alteori cu necazuri, dar palpitantă.

Dezvăluirile vin pe bandă rulantă ediție de ediție, mai ales că până acum Andreea a fost o fire pe cât s-a putut de discretă în privința vieții sale personale, astfel că a avut multe de împărtășit cu telespectatorii.

În emisiunea de azi, 25 ianuarie, urmează mărturisiti deosebite ale brunetei în privința creșterii fiului său și a singurei mari restricții pe care i-a impus-o micuțului – să nu se facă prezentator de televiziune.

Motivul pentru care nu-și dorește să facă asta

De asemenea, tot în această seară îl putem urmări pe David într-un mediu cum nu a mai văzut, înconjurat de instrumente muzicale, pentru că mama lui l-a dus la ore de chitară și de tobe.

Micuțul a fost extrem de entuziasmat de tot ce văzuse și imediat a pus mâna să încerce să cânte, susținut de mentorul lui. În emisiunea „Invitatul de la 12” vedeta a venit cu mai multe detalii despre dorința sa ca fiul ei să aibă oricare altă meserie, dar să nu lucreze în domeniul în care activează aceasta.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor. El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”
Andreea Mantea (Sursa: emisiunea „Invitatul de la 12”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI