Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D. O fostă vedetă Exatlon îi ia locul în emisiune. Despre ce este vorba

Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D. O fostă vedetă Exatlon îi ia locul în emisiune. Despre ce este vorba

Andreea Mantea a fost înlocuită la Kanal D de la show-ul ”Se strigă darul” pe care îl prezenta alături de Mihai Mitoșeru. O fostă vedetă Exatlon vine la cârma emisiunii.

Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D cu o fostă vedetă Exatlon

Mutare la Kanal D! Andreea Mantea, gazda emisiunii ”Puterea Dragostei”, își pierde cel de-al doilea show, ”Se strigă darul”, pe care îl prezenta alături de Mihai Mitoșeru. Cine îi ia locul? Ei bine, după ce șefii postului TV turcesc au decis să îi scoată emisiunea din grilă, anume ”Cash Taxi”, potrivit unor surse citate de cancan.ro, simpaticul sportiv Cătălin Cazacu a fost pus în locul brunetei. Mai clar, Cazacu a participat, de curând, la filmările emisiunii ”Se strigă darul”.

De altfel, Cătălin Cazacu și-a făcut loc și pe platourile de filmare ale serialului ”Vlad”. Potrivit informațiilor vehiculate în presă, Faimosul de la Exatlon s-a apucat și de actorie și ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele serialului de la PRO TV. Producătorii ”Vlad” i-ar fi văzut talentul și ar fi rămas fascinați de rolul pe care motociclistul l-a avut în ”Faci sau Taci”, producția lui Iura Luncașu, unde l-a interpretat pe Briceag, un interlop acuzat de proxenetism.

Motociclistul, tată cu acte în regulă

Cazacu are un băiețel dintr-o relație a cărei poveste a avut un deznodământ trist. Sportivul este mândru de moștenitorul lui și încearcă să îl învețe tot ce știe mai bun. Mai mult, de câte ori poate, îl aduce cu el la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din sfera în care activează.

Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D. O fostă vedetă Exatlon îi ia locul în emisiune. Despre ce este vorba
Cătălin Cazacu, gazda emisiunii ”Cash Taxi”

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie”, a spus Cazacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI