Andreea Mantea e gravidă? Primele imagini cu burtica ei, pe care a încercat să o acopere VIDEO

de: Popescu Oana
14 08. 2021

Celebra Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar. Aflată zilele acestea pe litoral, în vacanță, vedeta a postat câteva imagini de la locul faptei. Numai că, unii dintre fani au observat ceva schimbat la ea, și imediat și-au dat cu părerea. În imaginile postate de vedetă ar părea că este gravidă, iar internauții au profitat de moment și au luat-o la întrebări. Dar, pentru moment, Andreea nu a confirmat, nici infirmat cele văzute de internauți.

Andreea Mantea se simte o femeie fericită astăzi. Traumele trecutului, însă, își spun cuvântul

Celebra brunetă, Andreea Mantea, este una din cele mai îndrăgite și urmărite vedete pe micul ecran. Reality-show-ul difuzat pe Kanal D are deja notorietate printre fanii vedetei, aceștia nescăpând nici măcar un episod. Sinceră, așa cum o știe deja toată lumea, recent Andreea Mantea a făcut câteva confesiuni, mai ales despre relația cu tatăl băiețelului ei, David.

Relația cu Cristi Mitrea, așa cum recunoaște chiar Andreea Mantea, nu a fost una frumoasă, romantică, așa cum și-ar fi dorit vedeta. Au existat momente în care a fost supusă violențelor domestice, multe dintre aceste momente întâmplându-se când era deja gravidă. Într-un moment de sinceritate Andreea Mantea a povestit despre aceste lucruri.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu. Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, povestește Andreea Mantea.

„Andreea, ești din nou gravidă?”, este marea întrebare

Aflată în vacanță, pe litoral, Andreea Mantea nu stă nicio clipă fără să le împărtășească pe Instagram cu fanii ei. De când a plecat în vacanță, Andreea și-a delectat următorii de pe Instagram cu poze sau clipuri de prin locurile prin care a mers. Într-un astfel de clip Andreea Mantea ar fi părut puțin schimbată, fanii observând imediat detaliul compromițător.

Unii dintre ei au mers până acolo, încât au întrebat-o direct pe Andreea dacă nu cumva este din nou gravidă. Comentariile au apărut imediat, care mai de care dându-și cu părerea despre starea de sănătate a vedetei.

„Ești însărcinată?”, ”Se ascunde o burtică de graviduță?”, ”Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară????❤️❤️❤️”, ”Urmează să ne anunți ceva?”, ”Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”.”, au fost mesajele postate de internauți pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)