Andreea Mantea, dezvăluire bizară despre iubitul ei: ”Fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”

Andreea Mantea, dezvăluire bizară despre iubitul ei

Andreea Mantea a vorbit despre misteriorul bărbat din viața sa, în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Prezentatoarea TV se gândește serios la momentul în care acesta va apărea în emisiunea a cărei protagonistă este.

Andreea Mantea, relatări despre viața amoroasă. Iubitul ei este ”jumătatea rea”

După ce frumoasa brunetă l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mirea la emisiunea ”Burlăcița”, în anul 2014, viața sa sentimentală a făcut subiectul presei o perioadă. Cei doi s-au despărțit și împăcat în mai multe rânduri, ea a rămas însărcinată, urmând să nască la sfârșitul lunii mai a acelui an.

În pofida faptului că urmau să devină părinți, cei doi declarau ferm să nu vor să audă de căsătorie. Într-un final, s-au despărțit, dar au păstrat o relație bună de dragul băiatului lor.  După multe speculații cu privire la viața sa sentimentală, în 2019, fosta prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei” a confirmat că este într-o relație.

Andreea Mantea, dezvăluire bizară despre iubitul ei: ”Fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!
Singura imagine publicată de Andreea Mantea alături de partenerul de viață

După mărturisire, vedeta a precizat că și-a expus suficient viața personală până acum, încât a învățat că este mai bine să o țină departe de ochii tuturor curioșilor.

„Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”, a declarat Andreea Mantea.

„O să înțelegeți de ce, pentru că el este foarte rău!”

Astăzi, iată că este posibil ca admiratorii ei să-l descopere pe noul bărbat din viața sa. În ediția din 19 octombrie a emisiunii de la Kanal D care îi are ca protagoniști pe ea și fiul său, Andreea Mantea ”a dat din casă”. În rutina de dimineață a vedetei intră mai multe obiceiuri. Pe lângă joaca alături de David, bruneta bea un pahar cu apă rece pe stomacul gol, apoi își pregătește cafeaua în cana preferată. Recipientul folosit de ea are și o valoare sentimentală, a povestit aceasta fanilor. Pe cana scrie ”jumătatea bună”, iar pe cea a iubitului ”jumătatea rea”.

„Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”, a declarat Andreea Mantea, în spirit de glumă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI