Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează” VIDEO

Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează” VIDEO
Andreea Mantea a rabufnit in propria emisiune de la Kanal D

Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D. Prezentatoarea TV nu a mai suportat și a spus că „toată lumea aici face prostituție, se droghează…”. Toate amănuntele incredibile, în rândurile de mai jos ale articolului.

Andreea Mantea nu a mai suportat și a răbufnit la Casa iubirii. „Toată lumea aici face prostituție…”

Andreea Mantea a făcut afirmații incredibile în timpul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Cunoscuta vedeta TV a răbufnit. Aceasta nu s-a mai putut abține și a pus capăt tuturor speculațiilor care se fac între concurenții de la Casa iubirii.

Andreea Mantea s-a arătat revoltată de faptul că în ultima perioadă se fac tot felul de afirmații care nu sunt probate niciodată. Aceasta nu a mai putut suporta acuzațiile care i s-au adus uneia dintre concurente, despre care s-a spus că face amor pe bani. Sătulă de astfel de speculații, Andreea Mantea a țipat în fața concurenților, lăsându-i pe aceștia fără cuvinte. „Gata! Gata! Gata!”, a urlat Andreea Mantea la Kanal D.

Andreea Mantea vrea dovezi

„Toată lumea aici face prostituție, toată lumea aici se droghează, se duce și se îmbată până cade pe jos… Gata! E rușinos! Și jenant! De acum încolo vreau să vorbiți doar pe dovezi. Până atunci nu vreau să mai aud nimic. Nu vreau să mai aud discuții de genul ăsta. Până nu vedeți cu dovada… Aici în emisiune deja e prea mult”, a spus Andreea Mantea, foarte revoltată.

De ce s-a enervat Andreea Mantea

Andreea Mantea a avut această ieșire nervoasă în momentul în care doi dintre concurenți, Nicoleta și Sorin, au făcut noi afirmații despre Bianca. Aceștia au insinuat că frumoasa moldoveancă s-ar fi văzut cu un anumit bărbat, insinuând că ar practica amorul pe bani.

Cei doi ar fi tras această concluzie după ce Bianca ar fi plecat câteva ore în mall pentru a-și cumpăra un parfum.

Cum s-a apărat Bianca

De partea cealaltă, Bianca, cea acuzată că ar face prostituție, le-a spus colegilor că are bonul fiscal de la parfumul pe care și l-a achiziționat și se poate vedea pe bon data și ora la care a fost la mall. De aceea, Andreea Matea nu a mai putut suporta umilința la care a fost supusă Bianca, nevoită să își justifice fiecare acțiune.

Trebuie reamintit că participanții la emisiunea Casa iubirii nu petrec tot timpul în casa unde au loc filmările. Aceștia merg seara la hotelurile unde sunt cazați, iar condiția este să nu se întâlnească fetele cu băieții, în caz contrar sunt eliminați din reality show-ul de la Kanal D.