03 oct. 2022 | 10:43

Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează” VIDEO

Monden
Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează” VIDEO
Andreea Mantea a rabufnit in propria emisiune de la Kanal D

Andreea Mantea a răbufnit la Kanal D. Prezentatoarea TV nu a mai suportat și a spus că „toată lumea aici face prostituție, se droghează…”. Toate amănuntele incredibile, în rândurile de mai jos ale articolului.

Andreea Mantea nu a mai suportat și a răbufnit la Casa iubirii. „Toată lumea aici face prostituție…”

Andreea Mantea a făcut afirmații incredibile în timpul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Cunoscuta vedeta TV a răbufnit. Aceasta nu s-a mai putut abține și a pus capăt tuturor speculațiilor care se fac între concurenții de la Casa iubirii.

Andreea Mantea s-a arătat revoltată de faptul că în ultima perioadă se fac tot felul de afirmații care nu sunt probate niciodată. Aceasta nu a mai putut suporta acuzațiile care i s-au adus uneia dintre concurente, despre care s-a spus că face amor pe bani. Sătulă de astfel de speculații, Andreea Mantea a țipat în fața concurenților, lăsându-i pe aceștia fără cuvinte. „Gata! Gata! Gata!”, a urlat Andreea Mantea la Kanal D.

Andreea Mantea vrea dovezi

„Toată lumea aici face prostituție, toată lumea aici se droghează, se duce și se îmbată până cade pe jos… Gata! E rușinos! Și jenant! De acum încolo vreau să vorbiți doar pe dovezi. Până atunci nu vreau să mai aud nimic. Nu vreau să mai aud discuții de genul ăsta. Până nu vedeți cu dovada… Aici în emisiune deja e prea mult”, a spus Andreea Mantea, foarte revoltată.

De ce s-a enervat Andreea Mantea

Andreea Mantea a avut această ieșire nervoasă în momentul în care doi dintre concurenți, Nicoleta și Sorin, au făcut noi afirmații despre Bianca. Aceștia au insinuat că frumoasa moldoveancă s-ar fi văzut cu un anumit bărbat, insinuând că ar practica amorul pe bani.

Cei doi ar fi tras această concluzie după ce Bianca ar fi plecat câteva ore în mall pentru a-și cumpăra un parfum.

Cum s-a apărat Bianca

De partea cealaltă, Bianca, cea acuzată că ar face prostituție, le-a spus colegilor că are bonul fiscal de la parfumul pe care și l-a achiziționat și se poate vedea pe bon data și ora la care a fost la mall. De aceea, Andreea Matea nu a mai putut suporta umilința la care a fost supusă Bianca, nevoită să își justifice fiecare acțiune.

Trebuie reamintit că participanții la emisiunea Casa iubirii nu petrec tot timpul în casa unde au loc filmările. Aceștia merg seara la hotelurile unde sunt cazați, iar condiția este să nu se întâlnească fetele cu băieții, în caz contrar sunt eliminați din reality show-ul de la Kanal D.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro