Andreea Ibacka, din nou la TV. La ce televiziune va merge soția lui Cabral

Andreea Ibacka, din nou la TV. La ce televiziune va merge soția lui Cabral
Andreea Ibacka revine în televiziune!

Andreea Ibacka revine pe micile ecrane! Fanii acesteia aproape că-și luaseră adio de la imaginea blondinei prezentă la TV. În ce proiect se va implica iubita actriță pentru prima oară după ce a născut?

Andreea Ibacka revine în TV!

Andreea Ibacka revine în televiziune! După ani și ani, soția lui Cabral se va bucura din nou de lumina reflectoarelor. Fanii își aduc aminte de ea în ultimele apariții televizate în cadrul show-ului „Cireașa de pe Tort”, unde a concurat alături de Oana Radu și alți doi coechipieri. De asemenea, un reality-show unde aceasta s-a mai implicat a fost „Ferma”, difuzată la Pro 2 și filmată în 2018. Tânăra mămică a prezentat atunci o serie de episoade în care asculta minuțios alături de Octavian Strunilă comentariile concurenților și perspectivele acestora despre experiența grea pe care au trăit-o departe de confortul cu care erau obișnuiți.

Cunoscuta actriță vine cu speranță, entuziasm și forțe proaspete pa platourile de filmare ale unui serial produs de Ruxandra Ion. Din distribuția noului proiect Antena 1 va face parte și Răzvan Fodor, nașul de cununie al blondinei. Mai exact, este vorba despre o poveste inspirată după producția turcească „Bahar – viață furată”, care este difuzat de Kanal D. Subliniem că Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare pentru acesta. Andreea va face echipă și cu actorul Mihai Călin și, deși nu va fi protagonistă, sigur va fi în vizorul fanilor săi care nu au mai văzut-o de o vreme bună într-un rol. Amintim că aparițiile soției lui Cabral au mai fost în „Regina”, „Inimă de Țigan”, dar și rolul important de co-prezentator al emisiunii „În a 9-lea cer”.

Andreea Ibacka alături de familia sa
Andreea Ibacka alături de familia sa

Filmografie

O grămadă de caramele (2017) – Paula Iepuraș
Iubire și onoare – Coco (2010)
Aniela – Nutzi (2009)
Regina (2008) – Irina Dumbravă Fieraru
Inimă de țigan (2007) – Irina Dumbravă

Urmăriți Playtech.ro și pe