Andreea Esca, rol special de 1 Decembrie. Ce se întâmplă cu vedeta PRO TV, de Ziua României

de: Rosu Ioana
16 11. 2023

Pro TV și-a propus anul acesta să sărbătorească Ziua Națională a României cu un program special de excepție. Astfel, pe tot parcursul zilei, telespectatorii vor avea parte de emisiuni și programe inedite, difuzate cu ocazia acestei zi speciale pentru țara noastră, fiind aduși mai aproape de români cei care au contribuit în ultimii ani la realizarea unor progrese semnificative. Află în cele ce urmează ce rol va avea Andreea Esca în acest an și ce suprize te așteaptă pe 1 Decembrie!

Maraton de programe de excepție la ProTV, de 1 Decembrie

Într-un comunicat oficial, Pro TV anunță un program special dedicat Zilei Naționale a României, menit să ofere telespectatorilor o experiență memorabilă începând cu ora 6.00 dimineața.

De la primele ore ale dimineții, Andreea Marinescu și Mihai Dedu vor prelua ștafeta știrilor în cadrul emisiunii „Știrile Pro TV”, unde echipa din spatele emisiunii „România, te iubesc!” va dezvălui poveștile uluitoare ale unor personalități puternice și hotărâte, contribuind astfel la construirea unei Românii care ne face bine.

La ora 10.30, Pro TV va continua să aducă evenimentele importante ale zilei prin intermediul unei ediții speciale a jurnalului de știri, avându-l pe Cristian Leonte în calitate de gazdă. Ulterior, de la ora 12.00, Amalia Enache și Cristian Leonte vor prelua comanda, prezentând telespectatorilor reportaje captivante despre oameni de bine și fapte remarcabile care au contribuit la modelarea comunității.

Momentul culminant al transmisiei va avea loc de la ora 10.30, când Cătălin Radu Tănase va oferi o perspectivă unică asupra Paradei Militare de Ziua Națională a României, transmitând evenimentul în direct de la Arcul de Triumf.

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca va fi înlocuită oficial de o altă colegă. Cine va prezenta, de acum înainte, podcastul ”Gata de business”

Două emisiuni îndrăgite de români își vor uni forțele pentru un show de excepție

Fanii emisiunilor „La Măruță” și „Vorbește lumea” sunt așteptați să se bucure de o experiență de neuitat în cadrul unei ediții speciale intitulate „Zi de bine, România!”.
Începând cu ora 14.00, prezentatorii celor două emisiuni, Cătălin Măruță și echipa „Vorbește lumea”, vor uni forțele pentru a aduce în casele telespectatorilor momente pline de emoție, povești inspiraționale, tradiții inedite, dansuri populare și muzică de calitate.

Prezentatorii emisiunilor, alături de invitați speciali, vor petrece alături de românii de pretutindeni, creând o atmosferă festivă și încărcată de optimism. Ediția specială „Zi de bine, România!” se anunță a fi un tribut adus frumuseții și diversității culturale a țării, aducând în prim-plan povești autentice și tradiții locale.

Pe lângă momentele pline de căldură, emisiunea va dezvălui și marele câștigător al concursului „România, arată-ți farfuria!”, în care participanții au demonstrat talentul lor în arta preparării mâncărurilor românești autentice.

Sărbătoarea va continua cu emisiunea „Batem palma?”, care va aduce un „mare chef de joc” într-o ediție specială. Cosmin Seleși și concurenții vor „încinge o periniță cu Banca”, iar într-o provocare inedită, „Călușarul computer” va extrage un interpret de muzică populară care va încinge hora cu intuiția pentru a câștiga un premiu cât mai mare.

CITEȘTE ȘI: Lili Sandu, dezvăluiri din culisele emisiunii „Vorbește lumea”: „La mine nu a contat niciodată”

Andreea Esca deschide seara de 1 Decembrie cu o tradiție Pro TV

Andreea Esca se pregătește să își salute pentru a 28-a oară telespectatorii într-o seară specială de 1 Decembrie, începând cu ora 19.00: „Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV te salută!”. Pro TV anunță o ediție specială a Știrilor Pro TV, unde vor fi puse în lumină poveștile remarcabile ale unor oameni deosebiți care au adus numele României în lume.

Seara va continua cu prima ediție LIVE a sezonului 11 Vocea României, programată de la ora 20.30. Concurenții și antrenorii lor vor pregăti momente spectaculoase, transformând scena într-un adevărat spectacol muzical. Interpretări ale unor piese românești îndrăgite vor răsuna în toată țara, iar puterea va aparține, ca întotdeauna, celor de acasă, care își vor susține favoriții prin intermediul votului.

Finalul zilei de 1 Decembrie va fi marcat de premiera filmului „Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului”, de la ora 0.00. Pelicula relatează un eveniment istoric din 1916, aducând în atenția publicului momente memorabile din trecutul României.

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca urmăreşte America Express cu emoţii mari. Alexia şi Aris Eram, în vizorul poliţiştilor: „Aveau şi pistoale, fix ca în Narcos”