Andreea Esca pe mâinile medicului estetician?! Schimbările care au apărut la vedeta Pro TV

Andreea Esca pe mâinile medicului estetician?! Schimbările care au apărut la vedeta Pro TV
Andreea Esca si-a facut operatii estetice?

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Celebra știristă apare de foarte mulți ani pe micul ecran, fiind una dintre cele mai vechi vedete ale postului Pro TV. Fiecare apariție a sa la televizor sau la evenimente mondene este impecabilă, însă, ultimele ipostaze sunt surprinzătoare. Fanii se întreabă dacă nu cumva jurnalista s-a operat la față.

Andreea Esca arată diferit acum

Aproape zilnic, românii care deschid televizoarele pe PRO TV o văd pe Andreea Esca, care le aduce cele mai noi știri. Cu o carieră jurnalistă impresionantă, vedeta a câștigat inimile telespectatorilor de toate vârstele. Dovada sunt audiențele mari ale trustului din Pache Protopopescu. Pentru că apariția pe sticlă presupune mereu o ținută impecabilă, știrista investește mulți bani în look-ul său. La 49 de ani, mama Alexiei Eram arată mai bine ca niciodată.

Celebra știristă a apelat la operații estetice?

În ultima vreme, prezentatoarea știrilor PRO TV strălucește și pare să fi trecut pe la cabinetul unui medic estetician, pentru a șterge de pe chip trecerea anilor.  Recent, Andreea Esca a luat un interviu difuzat apoi pe Youtube, iar imaginile cu ea arată un chip lipsit de riduri sau cearcăne. Deși urmează să schimbe prefixul, vedeta TV reușește să țină la distanță semnele îmbătrânirii.

Adio riduri sau cearcăne

În repetate rânduri, știrista a afirmat că este adepta unui stil de viață sănătos. Mai mult, ține cont de sfaturile unui medic nutriționist, dar am putea crede că a apelat și la mici retușuri de înfrumusețare. Dacă te uiți la pozele cu Andreea Esca, vei observa un ten impecabil, fără riduri. Urmele de oboseală au dispărut ca prin minune (vezi FOTO în GALERIE).

Andreea Esca are un program foarte încărcat. Pe lângă meseria de jurnalist, conduce și o revistă de succes, pentru care se documentează temeinic. Cu toate acestea, întotdeauna găsește timp pentru mișcare. Este bine știut faptul că vedeta merge la sala de sport, dovadă fiind clipurile video de la antrenamente pe care le distribuie adesea pe rețelele sociale.

Care este secretul vedetei TV

În ceea ce privește operațiile estetice, medicul estetician Adina Alberts a dat-o de gol pe Andreea Esca: „Mi-a declarat mai demult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și facă…Atâta timp cât ești mulțumit de tine”.

Tenul său impecabil s-ar datora ritualului riguros pe care îl are. Prezentatoarea Pro TV nu merge niciodată la culcare fără să se demachieze, indiferent de cât de obosită ar fi. Secretul este o cremă de contur de ochi, pe care o folosește de la 20 de ani.