Andreea Berecleanu a primit o lovitură cruntă. Fostul ei soț, Andrei Zaharescu, se bucură deja

Andreea Berecleanu a primit o lovitură cruntă. Fostul ei soț, Andrei Zaharescu, se bucură deja
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, noi probleme după divorț

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în urmă cu foarte mulți ani. Cei doi și-au refăcut viața, iar vedeta se iubește cu Constantin Stan, un celebru chirurg estetician, în timp ce fostul ei partener s-a căsătorit cu o avocată care i-a dăruit un băiețel. Totuși, cei doi nu și-au rezolvat încă problemele.

Ce se întâmplă între Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu sunt implicați într-un conflict cu privire la averea pe care au strâns-o în timpul căsătoriei. Cei doi s-au decis să ducă totul în instanță. Recent, vedeta de televiziune a primit o lovitură dură din partea fostului soț.

O nouă decizie a fost luată de către magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 cu privire la procesul de partaj de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Capătul de cerere prin care Andreea Berecleanu cerea suma de 63.837,59 lei a fost respins.

Ce a aflat Andreea Berecleanu

Mai exact, vedeta de televiziune își dorea să recupereze banii care proveneau din anumite investiții văzute în firma pe care o avea alături de fostul soț la un moment dat. Totuși, decizia nu este în avantajul Andreei Berecleanu, însă nu este una definitivă. Aceasta mai are o șansă de a recupera suma de bani.

„Admite excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant.

Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.”, este arătat în decizia instanței, potrivit Click!.

De ce au divorțat Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu anunța că au existat mai multe neînțelegeri în căsnicia cu Andrei Zaharescu, astfel că divorțul nu a putut să fie evitat. Cei doi s-au despărțit oficial în 2013, iar cei doi copii pe care îi au împreună, Eva și Petru, au rămas în grija vedetei.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial.”, spunea Andreea Berecleanu pe atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI