Andreea Bănică, criticată dur după ce s-a pozat cu o faimoasă actriță de la Hollywood. Fanii nu au avut milă: ”Lipsă de respect, nici nu corectezi”

de: Corina Oprea
27 07. 2023

Andreea Bănică este implicată într-un scandal de zile mari, după ce s-a fotografiat alături de o vedetă internațională. Fanii i-au sărit imediat la gât, după ce au observat detalii importante. Aceștia au acuzat-o pe vedetă că nu știe să respecte valorile lumii și i-au adus mustrări grave.

Andreea Bănică, luată la rost pe rețelele de socializare

Andreea Bănică a fost luată la rost pe internet, după ce a publicat o imagine cu o celebritate. Vedeta a mers la Porto Cervo, unde s-a întâlnit și cu o vedetă extrem de iubită: Michelle Rodriguez din Fast and Furious.

În fotografia postată de Andreea Bănică pe contul ei de social media, ambele, atât cântăreața cât și Michelle Rodriguez, par relaxate și zâmbitoare. Cu toate acestea, unii utilizatori de pe internet au criticat comportamentul Andreei Bănică, susținând că a uitat de bunele maniere în prezența actriței străine.

Majoritatea comentariilor se concentrează pe faptul că Andreea Bănică nu și-a dat jos ochelarii de soare în fața actriței, considerând că acest gest denotă lipsă de respect.

”Fără supărare, dar eu în locul tău îmi dădeam ochelarii jos”,

”Ochelarii jos în interiorul clădirilor! Are și ea ochelari de soare, dar știe ce să facă cu ei”,

„Când faci fotografii dă ochelarii jos, altfel „se cheamă” că faci poze ochelarilor; să nu mai zic că scrie și în codul bunelor maniere. Asta daca vrei să rămâi pe conduita veche”

” Ochelarii aceia arată o mare lipsă de respect față de cealaltă persoană. Pe lângă etichetarea persoanei greșite care duce în penibil, și aici, din nou, e o lipsă de respect că nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții față de o adevărată vedetă!”, sunt remarcile făcute de urmăritorii Andreei Bănică.

„Fără supărare, nu mi-am dorit să pregătesc o poză, ci să surprind momentul frumos când ea a acceptat o poză cu mine”, a ținut să se apere Andreea Bănică.

În plus, artista a făcut o altă gafă prin etichetarea unei alte celebrități în loc de Michelle Rodriguez. După ce urmăritorii ei au remarcat eroarea, vedeta a recunoscut greșeala și a corectat eticheta.

Andreea Bănică a rezolvat problemele cu tenul

Andreea Bănică este foarte apropiată de fanii ei, cărora le vorbește despre tot ce e nou. Este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o mulțime de fani care abia așteaptă să afle ce mai face artista lor favorită.

Anul trecut, vedeta se plângea pe internet că are probleme mari cu tenul. Din cauza soarelui s-a ales cu o mulțime de pete pe față. Reușea să le ascundă doar cu ajutorul machiajului și nu era deloc comod pentru ea.

 “Această vara ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată WOW!”, spunea atunci vedeta.

Acum a reușit să scape complet de ele și este foarte fericită. Are mare grijă de tenul ei și se asigură că nu se mai expune la soare fără protecție. De asemenea, protejează atent și vederea și are este atentă la orice aspect.

“Dragilor, anul trecut am ieșit din vară cu un ten super ars și pătat de soare, deși folosisem factor de protecție. Anul acesta mi-am propus să evit acest lucru și să am și mai multă grijă. Nu plec fără spf 50 de acasă, am în fiecare geantă, în mașină, acasă în București și acasă la mare. Ochelarii mari de soare sunt nelipsiți pentru a îmi proteja vederea pentru că am fotofobie. Urmează pălăria sau șapca”, a scris vedeta pe Instagram.