Andreea Bălan, schimbată total de noua culoare a părului. Cum arată acum, de fapt

Andreea Bălan, schimbată total de noua culoare a părului. Cum arată acum, de fapt
Andreea Balan, schimbata total de noua culoare a parului

Una dintre cele mai apreciate și populare artiste din România, Andreea Bălan știe cum să cucerească inimile a milioane de români cu fiecare postare pe Instagram și fiecare apariție televizată. Jurata de la Te Cunosc De Undeva se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, de un an de zile de când este într-o relație cu afaceristul Tiberiu Argint.

Andreea Bălan, schimbată total de noua culoare a părului

Face ea ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Andreea Bălan radiază de când se iubește cu omul de afaceri Tiberiu Argint, lucru pe care fanii i l-au repetat în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire alături de bărbatul care i-a cucerit inima și a ajutat-o să treacă peste suferința pe care i-a cauzat-o divorțul de actorul George Burcea.

Andreea Bălan radiază, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, iar spiritul ei jucăuș iese de multe ori la vedere. Așa s-a întâmplat și vineri, 18 iunie, când artista și-a surprins fanii de pe TikTok cu o serie de fotografii în care și-a făcut o schimbare radicală de look. Artista și-a șocat fanii în câteva imagini în care apare cu părul portocaliu.

Nu ar fi prima dată când celebra coregrafă renunță la părul blond, pentru a încerca alte nuanțe. Reamintim că Andreea Bălan a fost vopsită albastru și mov în sezoanele anterioare de la Te Cunosc de Undeva. Cu toate acestea, artista nu și-a colorat părul, ci s-a jucat cu o perucă, spre deliciul fanilor.

Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea

Femeie puternică, echilibrată și cu un psihic de fier, Andreea Bălan a mărturisit că l-a iertat pe fostul ei soț și a decis să îngroape securea războiului dintre ea și George Burcea. Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, celebra artistă a vorbit despre felul în care a păstrat o relație civilizată cu tatăl fetițelor ei de dragul Ellei și al Clarei.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță” de pe Youtube.

În prezent, Andreea Bălan este fericită alături de iubitul ei Tiberiu Argint, pe care fanii cântăreței îl admiră foarte mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI