Andreea Bălan îi dă lovitura fatală lui George Burcea. Decizia halucinantă luată de artistă

George Burcea o ataca pe Andreea Balan de la Ferma

George Burcea, aflat în plin divorț cu Andreea Bălan, nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe aceasta, mai ales că artista are iubit. Andreea Bălan se iubește în prezent cu Tiberiu Argint, iar de George Burcea s-a despărțit la începutul acestui an.

Andreea Bălan, lovitură fatală lui George Burcea. Ce decizie a luat cântăreața

George Burcea parcă s-a dus la emisiunea Ferma. Orășeni Versus Săteni doar pentru a o ataca pe fosta lui soție, Andreea Bălan, de care s-a despățit la începutul acestui an.

Nu există interviu la Ferma în care actorul să uite să o mai atace un pic pe cântăreață. Acum, el a dezvăluit că relația lor era în dificultate încă de înainte de a face nuntă.

Andreea Bălan se judecă cu George Burcea pentru custodia fetitelor
Andreea Bălan se judecă cu George Burcea pentru custodia fetitelor

George Burcea și Andreea Bălan au avut două nunți

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni.

Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe.

George Burcea, supărat pe Andreea Bălan că nu acorda atenția cuvenită carierei lui

Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea.

De asemenea, Andrei Bălan i-ar conveni toate aceste ieșiri ale lui George Burcea din ultimul timp, acestea, considerând artista, o vor ajuta în decizia de divorț a judecătorilor.

Andreea Bălan nu ia în seamă cele spuse de George Burcea

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătrilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Andreea Bălan, mesaj cu subânțeles pentru George Burcea. Potolește-te.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile.

Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, a declarat o sursă, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Bălan, despre copilăria lui George Burcea

Pe de altă parte, Andreea Bălan spunea că George Burcea este frustrat, așa cum a fost și în relația cu ea, din cauza copilăriei pe care actorul a avut-o.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci când ești iubit de către părinții tăi.  Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu iîn viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepti iubirea celor din jur.  De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener.

George Burcea n-ar fi avut parte de mângâieri când era mic

Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blandețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va cauta mereu ceea ce nu a avut când era mic.

Va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, scria Andreea Bălan pe pagina personală de Instagram, în urmă cu câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI