Andreea Bălan, desființată de o vedetă de la Pro TV. Este cea mai dură reacție primită vreodată

Andreea Bălan, aspru criticată de o vedetă de la Pro TV

O vedetă cunoscută de la noi a desființat-o pe Andreea Bălan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumătate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure.

Andreea Bălan, aspru criticată de o vedetă de la Pro TV

Iulia Albu a dispărut un timp din prim-plan din rândul comentariilor extrem de dure la adresa persoanelor publice de la noi. Cu toate astea, fanii au rămas alături de ea pe rețelele de socializare. Cunoscută pentru discursurile sale aspre vis a vis de ținutele vedetelor din showbiz-ul autohton, aceasta a revenit cu noi păreri despre modul în care se îmbracă Andreea Bălan și nu numai în cadrul rubricii sale din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Iulia nu s-a putut abține să nu critice piesele vestimentare din ultimele apariții ale jumătății trupei Andre. Printre vedetele alese pentru o analiză dură la „Marțea Neagră cu Iulia Albu” se numără fosta parteneră a lui George Burcea, care n-a nimerit-o deloc de data asta. Actuala iubită a lui Tiberiu Argint a primit cuvinte grele pentru haina de blană pe care a purtat-o în câteva ipostaze.

Andreea Bălan în haina de blană
Andreea Bălan în haina de blană

Este deja cunoscut faptul că stilista militează pentru hainele din blană sintetică tocmai pentru a nu încuraja sacrificarea animalelor. Însăși aceasta a mărturisit că a intrat și ea în posesia unei haine de blană, dar diferite. Vedeta a explicat că obiectul era produs de o firmă renumită care tunde blana de pe oi, nu sacrifică sau le jupoaie părul acestora. „Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost”, a povestit Iulia Albu.

Andreea Bălan, desființată de Iulia Albu din cauza unei haine de blană
Andreea Bălan, desființată de Iulia Albu din cauza unei haine de blană

„Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute”

“Sunt trei vedete care poartă blană naturală, într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț să faci asta. Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii. Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute de euro…pentru a promova așa ceva… Consider că pot să trag un semnal de alarmă”
Iulia Albu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI