Andreea Bălan anunță un botez de pomină. Când va avea loc marele eveniment

Autor: Claudiu Surmei - 15:54, 20 mai 2019
Andreea Bălan își botează fetița în luna septembrie

Andreea Bălan anunță un botez de pomină, cu foarte mulți invitați. Vedeta vrea să dea o petrecere de neuitat în cinstea fetiței ei și a programat marele eveniment pentru luna septembrie 2019. Ea a anunțat că se simte excelent, deși a fost la un pas să își piardă viața în timpul nașterii.

În urmă cu două luni și jumătate, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operație, în timp ce aducea pe lume cel de-al doilea copil. Artista a fost supusă unor intervenții chirurgicale dificile, din cauza unei embolii amniotice care i-a pus viața în pericol. Andreea și-a revenit între timp, a urcat din nou pe scenă, a apărut din nou în lumina reflectoarelor și spune că se simte extraordinar.

Artista și soțul ei, George Burcea, se pregătesc acum pentru botezul fiicei lor, care se anunță un eveniment de neuitat. Cei doi vor să dea o mare petrecere, la care să invite un număr impresionant de prieteni, cunoștințe și apropiați.

Andreea Bălan își botează fetița în luna septembrie

„Mă bucur de cea mică, e un nou membru în familie. E foarte tare, numai că seara la băiță e concert pe două voci. Când plânge una plânge și cealaltă, tot timpul trebuie să fie doi oameni în casă. Noi ne-am dorit doi copii, ne-am dorit concert, asta avem.

Acum mă pregătesc de botez, o să fie undeva în septembrie. O să fie ceva mare, că și celălalt a fost la fel. Cu mulți invitați și petrecere mare. Ne-am mai liniștit și am așteptat câteva luni bune să ne liniștim după tot ce s-a întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la un post de televiziune.

Andreea Bălan și actorul George Burcea sunt căsătoriți din martie 2017. Cuplul are doi copii, pe Ella și pe Clara Maria, care a venit pe lume pe data de 6 martie 2019.