Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public. În București a folosit o perucă să se ascundă

Când a pus, de fapt, Andreea Bălan ochii pe noul iubit. Poza care i-a atras atenția

Andreea Bălan a trecut peste George Burcea, iar acum se bucură de tot un nou bărbat în viața ei. Cunoscuta cântăreață și-a găsit sortitul, iar pe acesta se pare că vrea să-l țină departe de ochii lumii.

Andreea Bălan are un nou iubit

A răsărit soarele pe strada Andreei Bălan! După despărțirea cu scântei de George Burcea, fanii acesteia au crezut că o să treacă mult timp înainte să o vadă în brațele altui bărbat, dar se pare că nu e chiar așa. Aceasta a fost văzută în compania unui tânăr exact pe tiparul ei – înalt, brunet și foarte atrăgător. Conform cancan.ro, bărbatul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane.

Artista se pare că este îndrăgostită de Tiberiu Argint, iar conform sursei citate se pare că l-ar fi prezentat pe bărbat celor două fetițe ale sale. Se zvonește că actrița îl vizitează des la apartamentul său, iar atunci când o face poartă perucă pentru a nu fi prea ușor de recunoscut.

Andreea Bălan și noul iubit
Andreea Bălan și noul iubit Sursa Foto: cancan.ro

„Îmi doresc pe cineva care să mă iubească… „

“Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească… Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI