27 mart. 2023 | 13:20

Andreea Bălan are un nou iubit celebru? S-au distrat toată noaptea și apoi au mers la mașină

Monden
Andreea Bălan are un nou iubit celebru? S-au distrat toată noaptea și apoi au mers la mașină
Andreea Balan are un nou iubit celebru S-au distrat toata noaptea si apoi au mers la masina

Andreea Bălan iubește din nou? Finalista de la America Express a fost surprinsă în tandrețuri cu un celebru prezentator de la Antena Stars, în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală. Imaginile sunt incredibile. Despre cine este vorba.

Sportivul care ar fi impresionat-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan se bucură de o carieră de succes, atât în lumea muzicală, cât și în televiziune, fiind jurat al emisiunii Te Cunosc de Undeva de mai bine de un deceniu.

Finalista de la America Express a demonstrat, de-a lungul anilor, că este o femeie puternică, independentă și cu o tărie de fier, capabilă să treacă peste orice fel de provocări.

Deși nu a avut mare noroc în dragoste, focoasa blondină s-a bucurat întotdeauna de atenția reprezentanților sexului puternic, având un trup de sirenă și forme de invidiat.

Recent, potrivit Cancan, Andreea Bălan a fost surprinsă în clubul Nuba din Capitală alături de nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Fostul iubit al Ramonei Olaru pare să fi uitat complet de blondina de la Neatza, arătându-se extrem de încântat să se afle în prezența artistei. Cei doi au dansat până târziu în noapte, au râs, s-au îmbrățișat și s-au distrat pe cinste.

Mai mult de atât, vedeta de la Antena Stars ar fi pupat-o pe frunte pe Andreea Bălan, gestul intim stârnind rumoare în jurul lor.La finalul serii, cântăreața a fost acompaniată la mașină de către galantul motociclist.

Cu cine și-ar fi refăcut viața fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

După separarea de fostul ei logodnic, Ramona Olaru pare să-și fi refăcut viața alături de un tânăr milionar în vârstă de 25 de ani, anume Mircea Babagianu, fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu.

Recent, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech Știri în compania noului său iubit. Cei doi au fost văzuți la ceas de seară într-un supermarket din zona Pipera.

Din gesturile pe care bărbatul le făcea, s-ar părea că nu dorea să fie fotografiat, încercând să își ascundă identitatea. După ce au părăsit incinta magazinului, cei doi amorezi au urcat în mașina Ramonei și au plecat către un complex de locuințe cu parcare subterană din zonă.

Citește și El este noul iubit al Ramonei Olaru. Are 25 de ani şi nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru vedeta Antenei 1

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro