Andreea Bălan a spus de ce a plecat de la Antena 1, de fapt. Mesajul oficial pe care artista l-a transmis fanilor

de: Bișinicu Andreea
11 09. 2024

Vestea că Andreea Bălan a plecat de la Antena 1 i-a frapat pe fanii emisiunii Te Cunosc de Undeva, din juriul căruia celebra blondină a făcut parte timp de 12 ani și 19 sezoane. Artista a postat, recent, un mesaj pe conturile sale oficiale de social media în care a vorbit cu sufletul deschis despre motivul real pentru care a ales să părăsească show-ul care a consacrat-o în televiziune.

Andreea Bălan explică de ce a plecat de la Antena 1

Andreea Bălan a postat, recent, pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj edificator, în care a explicat motivul real pentru care a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1 și, de ce, din toamna lui 2024, fanii nu o vor mai vedea în juriul show-ului Te Cunosc de Undeva.

Celebra artistă a subliniat faptul că la finalul anului 2024 se concentrează mai mult pe cariera sa muzicală și organizarea celui mai mare proiect profesional, concertul de la Sala Palatului din data de 16 octombrie, ce va sărbători celebrarea celor 30 de ani ai săi de carieră.

De asemenea, vedeta le-a explicat fanilor că își dorește să petreacă mai mult timp cu propria familie și să călătorească alături de fiicele sale și partenerul său, Victor Cornea.

Andreea Bălan sărbătorește 30 de ani de carieră la Sala Palatului, pe 16 octombrie

Artista sărbătorește 30 de ani de carieră într-un concert aniversat la Sala Palatului

Acestea sunt motivele pentru care blondina a renunțat la programul strict, orele târzii și filmările lungi pe care le-ar fi onorat în realizarea noului sezon Te Cunosc de Undeva.

”Dragii mei,
Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și-mi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viața mea la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu – și sunt foarte fericită să mă dedic și să muncesc pe deplin pentru acest proiect.
Totodata, îmi doresc să petrec și să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show tv. Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu.
Sunt foarte implinită și fericită din toate punctele de vedere și îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoțională.
Le doresc succes în noul sezon.”, este mesajul pe care diva l-a scris pe Facebook, în ziua de miercuri, 11 septembrie.