Andreea Bălan a înjurat-o pe Viviana Sposub! George Burcea a dezvăluit tot scandalul dintre ele

Andreea Bălan a înjurat-o pe Viviana Sposub! George Burcea a dezvăluit tot scandalul dintre ele
De la ce a pornit cearta dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub

Scandal imens între Viviana Sposub și Andreea Bălan! George Burcea susține că fosta lui soție ar fi avut o reacție necontrolată și ar fi spus vorbe dure la adresa iubitei sale. Actorul a mărturisit că nu a mai putut să își vadă fiicele, ținând cont că artista nu i-a răspuns la telefon în ultimele zile.

Ce s-a întâmplat între Viviana Sposub și Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan decideau să își spună adio în urmă cu aproximativ doi ani, însă certurile continuă și în zilele noastre. Cei doi nu se înțeleg deloc bine, astfel că un conflict îngrozitor s-a produs în seara de marți, 4 ianuarie. Actorul a încercat să dea de mama fiicelor sale câteva zile.

Astfel, el a reușit să discute cu mama artistei pentru a vorbi cu micuțele sale, sperând să le vadă pe acestea. Fiica cea mică, Clara, l-a întrebat ce face Viviana Sposub, moment în care bruneta a intervenit pentru a discuta cu micuța. Totuși, Andreea Bălan a reacționat imediat, potrivit Click!.

Andreea Bălan s-a enervat la culme când și-a dat seama că Viviana Sposub discută cu micuța ei, astfel că i-ar fi aplicat concurentei de la Kanal D câteva vorbe dure, după care a închis telefonul și nu a mai răspuns la apeluri: „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? M*rș, du-te dr**ului”

Ce a dezvăluit George Burcea despre cearta cu Andreea Bălan

George Burcea a confirmat faptul că a avut loc un conflict între el, Viviana Sposub și Andreea Bălan. Actorul susține că nu își poate vedea copiii, ținând cont că nu i se răspunde la telefon. De asemenea, acesta a punctat că artista a vorbit foarte urât atât cu el, cât și cu iubita sa.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan).

Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac?

Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe?

Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii.

Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana.

Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc.

Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba.”, a transmis George Burcea pentru sursa menționată mai sus.

Andreea Bălan, supărată pe George Burcea

Chiar dacă Andreea Bălan nu și-a dorit să discute despre scandalul dintre ea, George Burcea și Viviana Sposub, aceasta a discutat cu una dintre prietenele sale despre problemele pe care le are. Se pare că artista nu își dorește ca micuțele sale să discute cu iubita fostului soț la telefon.

1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă.

Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea.

Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut toată lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).”, arată conversația pe care Andreea Bălan a avut-o cu prietena ei.

„Așa ceva nu este firesc”

Andreea Bălan nu este mulțumită de comportamentul pe care îl are George Burcea. Aceasta a mărturisit că actorul nu ar plăti pensia alimentară și le-ar vizita pe fiicele sale extrem de rar. Cântăreața a răbufnit în momentul în care a discutat cu buna ei prietenă.

„I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț).

Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele.

Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog să o ceri că să vezi dacă am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum că se face proces.”, ar mai fi zis Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea nu au rămas în relații bune după despărțire. Cei doi au avut parte de foarte multe certuri. Actorul și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o pe când a participat la Ferma. Între timp, războiul dintre el și cântăreață este departe de a ajunge la final.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI