12 apr. 2021 | 07:46

Andreea Antonescu, propunere indecentă la Survivor România 2021. Ce i-au cerut concurenții să facă

Emisiuni TV
Andreea Antonescu, propunere indecentă la Survivor România 2021. Ce i-au cerut concurenții să facă
Andreea Antonescu: ”Mă așteptam să rezist mai mult datorită psihicului puternic”

În cadrul competiției ”Survivor România”, Andreea Antonescu a avut parte și de momente care nu s-au văzut pe micul ecran. Deși o fire rezistentă și dorind să-și demonstreze că poate face față, în cele din urmă a fost eliminată. Experiența din Republica Dominicană a făcut-o totuși mai puternică și mai conștientă de capacitățile sale. Cu toate astea au existat momente mai puțin plăcute în cadrul competiției care i-au lăsat un gust amar.

Andreea Antonescu și propunerile indecente

Aventura Andreei Antonescu din cadrul competiției ”Survivor România” s-a încheiat de mai bine de o lună. Vedeta a recunoscut că experiența din cadrul ”Survivor România” a ajutat-o să-și cunoască limitele. Pe alocuri chiar să și le depășească. Într-un interviu acordat celor de la Click.ro, Andreea Antonescu a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute, unele dintre acestea nefiind observate de fani pe micul ecran.

Andreea, o femeie puternică, așa cum afirmă în interviu, s-a lovit de misoginismul și răutatea unora dintre colegii săi de echipă, nominalizându-i pe Culiță Sterp și pe Sebastian Chitoșcă la acest capitol. Ba mai mult, vedeta povestește că la sosirea ei în Republica Dominicană, unul din colegii din echipa ”Faimoșilor” i-ar fi făcut propuneri indecente.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei. Lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru.

(..) Am ales să fiu de partea Elenei. Mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp. Nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă.”, a povestit Andreea Antonescu la Click.ro.

”Mă așteptam să rezist mai mult datorită psihicului puternic”

Apariția Andreei în cadrul competiției dure de la ”Survivor România”  a fos o surpriză pentru mulți. Încă de la început unii dintre colegi nu au crezut în capacitățile ei de a face față probelor dure. Vedeta a recunoscut că i-a fost foarte greu, deși fire sportivă, dar probleme sale de sănătate și-au pus amprenta asupra modului în care s-a descurcat în competiție.

”Acest show este o competiție sportivă. Eu m-am gândit când am plecat că procentajul sportiv va fi mult mai mic. Mă așteptam să rezist mai mult, pentru că sunt rezistentă din punct de vedere psihic. De-a lungul timpului, în viața mea am trecut prin situații grele care m-au transformat în cine sunt astăzi. Mi-a fost foarte teamă de accidentări, pentru că sunt genul de persoană care se aruncă cu capul înainte. De altfel s-a și văzut acest lucru. Nu am bătut în retragere în fața unui traseu. Dar sunt mamă și mi-a fost teamă, pentru că am un copil de crescut.

Din punct de vedere sportiv consider îndreptățită eliminarea mea din acest concurs, pentru că eram persoana care aducea cel mai rar puncte. În copilărie nu am stat în fața blocului să joc diverse jocuri de îndemanare. Pe de altă parte, aveam problemele legate de rinichi, știam de această sensibilitate, de sindromul nefrotic. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparam cocos cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar m-am conformat.”, a mia povestit Andreea Antonescu.

PlaySport
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
A fost lovit o dată în față și a murit. Un bărbat din Ploiești a fost ucis după ce și-a parcat mașina
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
EVZ.ro
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Capital.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro