23 oct. 2020 | 10:26

Andreea Antonescu nu a divorțat nici acum, de fapt. Ce mare piedică are artista de la Ferma

Monden
Andreea Antonescu nu a divorțat nici acum, de fapt. Ce mare piedică are artista de la Ferma
Andreea Antonescu alături de tatăl copilului ei, Traian Spak

Despre povestea ei se poate scrie un roman. Andreea Antonescu, împreună cu Andreea Bălan, cealaltă jumătate a trupei ”André”, erau idolii a jumătate dintre adolescenții din România în anii 2000. Prețul succesului este întotdeauna mare. Pentru Andreea Antonescu a însemnat multă muncă, un program încărcat, certuri cu tatăl ei, dar și violență în familie. Anii au trecut și a ajuns să-și formeze propia familie, împreună de afaceristul Traian Spak, cu care are o fetiță, Siena. În urmă cu un an, cântăreața a anunțat că va divorța de cel alături de care a fost căsătorită timp de aproape 9 ani. Deși a rămas fermă pe poziții în toate interviurile în privința acestui subiect, solista nu este o femeie singură nici astăzi.

Divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak, blocat de birocrație. Cei doi sunt în continuare în relații bune

În iunie 2019 era scris în ziare că Andreea Antonescu și Traian Spak păreau la sfârșitul relației. Atunci, cântăreața a fost cea care a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu, că s-ar putea să se despartă de tatăl copilului ei. Situația s-a lămurit câteva săptămâni mai târziu, când vedeta a confirmat că urmează un divorț, care nici până acum nu s-a finalizat. Cei doi au amânat procesul, drept pentru care mulți s-au gândit că este posibil să se împace. Nu va fi așa, a spus cântăreața. Singura piedică pentru ca această acțiune să ajungă la capăt este birocrația, afaceristul fiind plecat în SUA.

Traian Spak, Andreea Antonescu și fiica lor

„Viața m-a învățat să nu spun „NU” niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! (n.r. din SUA) Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

Cât despre cel mai mare regret al său, aceasta afirmă fără să ezite că: „De departe cel mai mare regret este că nu îl mai am pe tata în viața mea! L-am pierdut la o vârstă fragedă și încă îi simt foarte tare lipsa. (n.r. Andreea Antonescu și-a pierdut tatăl când era în focul examenelor de bacalaureat)”.

Cum a murit părintele său?

„Și, în dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05.00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea… Mi-a spus: ”Andreea, a murit tati”…. Prima oară nu am înțeles… Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe…. Urlam, țipam, nu știu ce am făcut”, își amintește cântăreața.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro