14 aug. 2022 | 21:51

Andreea Antonescu, din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei: „A doua minune”

Monden
Andreea Antonescu, din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei: „A doua minune”
Andreea Antonescu este insarcinata

Sunt vești bune din showbiz după ce s-a aflat că Andreea Antonescu este din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei, de fapt, cu care cântăreața va aduce pe lume o a doua sa minune, după Siena, fetița pe care o are cu primul soț, Traian Spak.

Andreea Antonescu, gravidă pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, va mai avea un copil, acesta fiind rodul iubirii dintre artistă și actualul său iubit, pe care foarte puțini români îl cunosc.

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, întrucât trăiește de mai multă vreme o frumoasă  poveste de dragoste, iar lucrurile par să fie foarte serioase, din moment ce artista este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreață pe propria pagină socială cu o fotografie însoțită de un mesaj.

Mesajul Andreei Antonescu de pe Instagram

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe pagina ei socială de Instagram.

Andreea Antonescu s-a despărțit de 4 ani de Traian Spak

Astfel, Andreea Antonescu urmează să fie mamă pentru a doua oară. Artista mai are o fetiță în vârstă de 11 ani pe nume Sienna, din căsătoria anterioară cu omul de afaceri Traian Spak.

Artista s-a despărțit de fostul său partener în urmă cu aproape patru ani. De asemenea, cântăreața spune că are o relație specială cu fiica ei, Sienna.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Sienna

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două. Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte”,  a povestit Andreea Antonescu.

Nu în ultimul rând, Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară, tatăl viitorului bebeluș fiind Victor Vrînceanu, actual redactor sef la una dintre publicatiile cunoscute din România, după cum ea a anunțat în mesajul transmis.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro