Andra, într-o ipostază nemaivăzută până acum. Ce a făcut alături de Cătălin Măruță: e în premieră de când e vedetă

Cum și-a făcut Andra apariția în Capitală alături de soțul ei?

Andra a fost pusă într-o ipostază în care fanii își doreau de o bună vreme să o vadă. Ce a făcut celebra artistă alături de soțul său? Scena nu s-a mai petrecut niciodată în anii de când activează.

Andra, așa cum nu au văzut-o fanii niciodată! Cum și-a făcut apariția alături de soțul ei?

Andra și Cătălin Măruță au avut parte de o nouă experiență alături de familie în Capitală. Cântăreața se bucură de venituri uriașe lună de lună, mai cu seamă că la bugetul familiei se adaugă și salariul soțului, dar și contractele de imagine de care se bucură amândoi.

Dacă mulți ar fi crezut că vedetele aleg să se deplaseze cu mașina personală sau să-i conducă un șofer, asta nu se întâmplă. Se pare că există și zile când familia Măruță alege mijlocul de transport în comun.

Solista a postat pe pagina sa de Instagram câteva clipuri video în care apărea alături de micuții ei în incinta metroului, spunându-le ulterior celor care o urmăresc în număr mare în mediul online faptul că a mers destul de mult pe jos în ziua cu pricina.

Persoanele publice de la noi preferă uneori să meargă pe drumul spre casă cu mijloacele în transport, mai ales spre seară, când Bucureștiul nu este aglomerat.

  • „Totul pare că s-a schimbat”

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise…. Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel. Să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context”, a scris Andra pe contul său de Instagram în vara aceasta.

”Copiii mei se simt în singuranță”

”Copiii mei se simt în singuranță și conștientizează că oamenii se ajută reciproc. Știu că cei mari muncesc la măsuri pentru ca, în cel mai scurt timp, ei să se ducă din nou la școală, grădiniță ori la petreceri, în siguranță. David și Eva (4 ani) s-au implicat în situația pe care o cere însăși rutina mea profesională. Atunci când plec din casă să am mască, Eva îmi mai pune și câteva în buzunare, de asemenea șervețele dezinfectante, extra, câteva perechi de mânuși de unică folosință. Și de gura lor nu uit să mă descalț la intrare, să dau jos geaca și mi se indică explicit că trebuie să mă spăl pe mâini. După care putem vorbi”
Cătălin Măruță (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI