Andra, în lacrimi. Ce a putut primi artista acasă, în plină pandemie

Andra, în lacrimi. Ce a putut primi artista acasă, în plină pandemie
Andra a izbucnit în lacrimi. Artista a primit un cadou care a compleșit-o

Andra a izbucnit în lacrimi pe Internet. Cântăreața a primit un cadou surprinzător din partea unui fan. Copleșită, artista și-a manifestat sensibilitatea în fața admiratorilor, în timpul unei înregistrări video.

Andra, în lacrimi pe Internet. Artista a primit un cadou emoționant

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fanii o apreciază atât pentru cariera sa, cât și pentru felul cum se achită de rolurile de mamă și soție. Deși contextul epidemiologic a ținut-o departe de scenă, admiratorii nu au uitat-o, dar nici interpreta pe ei. Din contră, vedeta menține aprinsă legătura cu aceștia, fiind activă pe conturile sale de socializare, acolo unde își face timp pentru a sta la povești și arată cum decurg zilele sale în aceste vremuri.

De curând, Andra și-a deschis din nou sufletul în fața urmăritorilor ei și i-a lăsat să-i vadă și latura sensibilă. Artista le-a dezvăluit oamenilor că a primit un cadou special din partea unei fane, care a emoționat-o până la lacrimi. Este vorba despre o scrisoare de la o admiratoare care locuiește peste hotare și care a avut cândva prilejul să-i ”fure” un autograf, artista fiind idolul ei. În acele rânduri, fata i-a transmis cât de mult înseamnă pentru ea muzica sa.

„Am primit un dar foarte frumos, o scrisoare foarte emoționantă pe care am primit-o de la o fană, de la o prietenă, pentru că fanii sunt prietenii mei. La un moment dat i-am dat un autograf… Îți multumesc din suflet, m-ai emoționat foarte tare cu mesajul tău, ne-ai mai adus un brăduț în casă. M-ai emoționat foarte tare pentru ca noi artiștii ne simțim cel mai bine pe scenă unde putem să vă transmitem toate dragostea noastră prin muzică”, a spus emoționată Andra, pe Instagram.

Cum s-a lansat?

Andra și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani și a avut prima interpretare la concursul muzical difuzat de TVR ”Tip Top Minitop”. Având un talent aparte, colaboratorii au început să o caute de la vârsta de 14 ani, când a început și înregistrările la albumul ei de debut, intitulat ”Andra”, într-un studio de înregistrări ce aparținea lui Costi Ioniță. Apogeul în industria muzicală românească l-a atins prin orientarea către muzica dance. După câteva hituri în limba engleză, s-a reîntors la muzica pop care o consacrase și la versuri în limba română. Așa au venit piesele ”Avione de hârtie”, ”K la Meteo” și ”Inevitabil va fi bine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI