Andi Moisescu a dat lovitura chiar ieri, în timp ce era la nunta Simonei Halep. Ce vești bune a primit vedeta PRO TV

Andi Moisescu a dat lovitura chiar ieri, în timp ce era la nunta Simonei Halep. Ce vești bune a primit vedeta PRO TV
Andi Moisescu a dat lovitura chiar ieri, in timp ce era la nunta Simonei Halep. Ce vesti bune a primit vedeta PRO TV

Celebrul prezentator Andi Moisescu s-a numărat printre invitații de seamă ai Simonei Halep, la nunta sportivei cu Toni Iuruc. În timp ce participa la cununia civilă a celor doi, vedeta PRO TV a primit o mega-veste! Pentru moderatorul TV a fost un șoc, pentru că nu se aștepta la un așa anunț.

Andi Moisescu a dat marea lovitură în televiziune

Andi Moisescu a revenit pe micile ecrane la cârma emisiunii “Pe bune?!”, un nou sezon senzațional care promite multe surprize pentru invitați, dar și pentru telespectatori. Prima ediție a noului sezon a debutat miercuri seară, chiar în timp ce vedeta TV se afla la nunta Simonei Halep. Ce a urmat apoi a fost ca o surpriză chiar și pentru soțul Oliviei Steer.

Quiz show-ul moderat de Andi Moisescu a atras atenția publicului telespectator, care nu s-a mai desprins din fața televizorului pe toată durata emisiunii celebre. Așa se face că umorul celor doi căpitani, Mihai Bobonete și Costi Diță, completat perfect de energia invitaților, Horia Brenciu și Alex Bogdan, au transformat ediția „Pe bune” în lider absolut de audiență, pe toate categoriile de public. Quiz show-ul lui Andi Moisescu a înregistrat 4.8 puncte de rating și 19.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani. Ceea ce înseamnă că celebrul prezentator TV a dat lovitura ieri!

Vedeta PRO TV este în culmea fericirii

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:30 – 23:30, PRO TV s-a situat în topul preferințelor. Televiziunea trustului PRO a condus cu 4.8 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață. Spre deosebire de televiziunea de pe locul 2, care a avut 2.7 puncte de rating și 12.0% share.

”Mie mi se pare că ăsta este un trio ideal, dacă stai să te gândești, până la urmă, cu Costi și cu Bobo în același timp. Combinația este aproape letală, ca să zic așa.”, a declarat Andi Moisescu.

Cine au fost invitații din prima ediție a emisiunii-vedetă „Pe bune?”

Miercuri seară, de la ora 22:30, a început noul sezon „Pe bune?”, iar invitați au fost Alex Bogdan și Horia Brenciu.

”Bine, oamenii și separați sunt periculoși, darămite când îi pui împreună. Ideea este că marele nostru noroc este că am înregistrat în istoricul înregistrărilor, asta a fost ultima înregistrare cu ei, întrucât decorul trebuie reconstruit. Adică Alex Bogdan este ..tancul rusesc era o glumă. Omul a venit și bum, s-a trântit pe acolo. Este o emisiune aproape imposibil de guvernat, dar într-un final, mă rog, cu ajutorul celor doi colegi ai mei, căpitani de echipă, am reușit să facem față distracției. Râsul e, mă rog, ăla pe care-l așteaptă toată lumea, e o demență de la început până la sfârșit”, anunța Andi în ediția de miercuri dimineață a Știrilor Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI