Anca Țurcașiu a ajuns la capătul puterilor, în Asia Express. Momente dificile pentru vedetă: “Am făcut un atac de panică!”

de: Andrei Simion
22 09. 2024

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a trecut prin momente extrem de dificile în cadrul emisiunii Asia Express, unul dintre cele mai dure reality-show-uri. Cunoscuta artistă a avut de înfruntat provocări fizice și psihice pe care nu și le-ar fi imaginat înainte de a se înscrie în competiție. Deși a demonstrat de-a lungul anilor că are o personalitate puternică și o voință de fier, Anca a fost copleșită de intensitatea concursului, dezvăluind că a suferit un atac de panică în timpul filmărilor.

Asia Express, o experiență copleșitoare pentru Anca Țurcașiu

Asia Express este cunoscut pentru traseele sale solicitante, sarcinile dificile și condițiile imprevizibile prin care trebuie să treacă concurenții. Din păcate, Anca Țurcașiu a simțit pe pielea ei cum aceste provocări îi pot afecta echilibrul mental și fizic. În cadrul unei etape solicitante din competiție, vedeta a ajuns la punctul culminant al epuizării, atât din cauza condițiilor grele de călătorie, cât și a presiunii timpului și a probelor.

Duminică seara, de la ora 20:00, la Antena 1 începe etapa a patra a competiției Asia Express – ultima din Thailanda. Bătălia se anunță aprigă pentru un Joker ce aduce un avantaj hotărâtor, care poate răsturna ordinea de pe traseu. Însă miza cea mare este imunitatea, care vine la pachet cu pașaportul de Malaezia.

După plecarea lui Andrei Ursu și Vlad Condurache la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șapte echipe care se luptă pentru marele premiu și trofeul sezonului 7 Asia Express.

Anca Țurcașiu a clacat pe Drumul Zeilor

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu continuă aventura de la capătul lumii, duminică seara, la Antena 1.

Cea de-a patra etapă vine cu ultimele provocări pe pământul Thailandei. Prin urmare, echipa care va câștiga imunitatea va fi propulsată direct în etapa a cincea, care se va desfășura în următoarea țară de pe traseu, Malaezia.

Din acest motiv, presiunea se simte extrem de tare, una dintre vedete ajungând la capătul puterilor. Este vorba de Anca Țurcașiu: ”Am simțit că nu mai pot să respir. Îmi bătea inima foarte tare. Am crezut că sunt la capătul puterilor, am făcut un atac de panică”.

”Eu suport durerea de felul meu. Dar asta a fost prea mult pentru mine… Să plâng de durere nu prea mi s-a întâmplat până acum. Într-o primă fază, a fost durerea insuportabilă. Apoi au venit anxietatea, panica, frica… Tot ce s-a întâmplat a fost un șoc pentru organismul meu”, a mărturisit și Oana Paraschiv după una dintre probe.

Cine va câștiga amuleta și Joker-ul, dar și ce provocări vor apărea pe traseul spre imunitate, telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 duminică seara, de la ora 20:00.