05 dec. 2020 | 13:15

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedetă din România o să fie colegă

Monden
Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedetă din România o să fie colegă
Anca Serea revine la Prima TV

Prima TV relansează știrile. După ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o nouă surpriză pentru telespectatori, anunțând alte nume noi în echipa știrilor. Anca Serea și Florin Căruceru vor prezenta știrile sportive.

Anca Serea, din nou la sport. Va fi colegă cu Andreea Berecleanu, la Prima TV

Anca Serea și Florin Căruceru vor prezenta știrile sportive la Prima TV. Ultimele rezultate, noutăți despre sportivii români și toate competițiile de amploare vor fi redate în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Andreea Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar de vineri până duminică va prelua ștafeta Marius Saizu. Sebastian Zachmann, care vine de la Adevărul, va fi senior corespondent pe zona de politic.

Știrile de după-amiază vor fi redate de Livia Graur de luni până vineri, de la ora 15:00, iar de știrile nopții se va ocupa Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23:00. Odată cu relansarea FOCUS începe și campania ”Crede în bine”. Pe micile ecrane vor fi difuzate materiale care se vor axa pe oamenii de rând și pe poveștile lor de viață.

Odată cu trecerea la HD, Prima TV mai anunță și un nou studio și o nouă grafică. Studioul va fi unul virtual, creat digital pe Green Screen, prin urmare, singurul obiect din încăpere va fi un pupitru.

  • Recent, vlogger-ul Selly a lansat o emisiune care se vede și pe Prima TV.
  • Mutările vin în contextul unui val de schimbări prin care trece stația. Postul de televiziune a trecut la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

Andreea Berecleanu, despre noul loc de muncă 

„Bunul simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rară avis în această lume a patronilor de staţii TV. Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol.

Dar nu asta primează în alegerile mele. Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună”, a declarat Andreea Berecleanu despre noul început.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro