Anca Dumitra, dezvăluiri în premieră despre bebeluș. A ales un nume inedit pentru micuțul său: ”Sunt binecuvântată”

de: Violeta Badea
23 09. 2024

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său din serialul de succes ”Las Fierbinți”, a devenit recent mamă pentru prima dată. Actrița a adus pe lume un băiețel sănătos, pe 18 septembrie, și a împărtășit primele detalii despre micuț într-un apel video, luni, 23 septembrie, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Plină de emoție și recunoștință, vedeta a povestit despre cum a decurs nașterea și cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă.

Anca Dumitra a ales un nume inedit pentru micuțul ei

Anca Dumitra a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru băiețelul ei, un nume care are o semnificație specială pentru ea.

”Îl cheamă Levi, Levi Nicolas. E tare drăgălaș”, a spus actrița zâmbind, în timpul conversației cu Cătălin Măruță.

Alegerea acestui nume inedit a atras atenția fanilor, iar Anca Dumitra a explicat că a vrut să opteze pentru un nume unic și sonor, care să reflecte personalitatea specială pe care deja o simte la fiul ei.

”Nu credeam că poți fi așa îndrăgostit în felul ăsta”, a continuat ea, vizibil emoționată. Actrița a mărturisit că momentul în care bebelușul i-a zâmbit pentru prima dată a fost unul de neuitat și că fiecare clipă petrecută alături de el îi aduce o bucurie imensă.

Vedeta a născut prin cezariană

Anca Dumitra a vorbit deschis despre experiența nașterii și despre cum a decurs totul: ”Am născut prin cezariană. Copilul e bine, eu sunt bine. Are colici, încercăm să ne facem un program.”

Trecerea la viața de mamă nu a fost lipsită de provocări, dar vedeta este determinată să se adapteze. ”Suntem în plină acomodare, în plină învățare”, a adăugat ea.

Cu toate că primele săptămâni cu un nou-născut pot fi copleșitoare, Anca Dumitra se simte norocoasă și binecuvântată să trăiască această experiență unică. ”Este cea mai minunată experiență, sunt cea mai binecuvântată”, a declarat actrița cu multă emoție și recunoștință.

Citește și Anca Dumitra a născut! Actrița din „Las Fierbinți” și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima oară!

O nouă etapă în viața actriței

Anca Dumitra, care a cucerit inimile publicului cu rolul ei din ”Las Fierbinți”, intră acum într-o nouă etapă a vieții, aceea de mamă. În timp ce se adaptează la viața alături de micuțul Levi Nicolas, actrița a transmis că își ia fiecare zi pe rând, bucurându-se de fiecare moment petrecut alături de fiul său.

Fanii Ancăi Dumitra i-au transmis numeroase mesaje de felicitare și susținere pe rețelele de socializare, iar actrița a promis că va ține la curent comunitatea cu noul capitol din viața ei. Viața vedetei a căpătat o nouă dimensiune, iar ea se arată pregătită să îmbrățișeze provocările și bucuriile maternității.

Citește și Gianina din Las Fierbinți se retrage! Anunțul momentului despre actrița Anca Dumitra!