Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E disperat să divorțeze de ea, așa că i-a cerut să facă asta în septembrie

Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E disperat să divorțeze de ea, așa că i-a cerut să facă asta în septembrie
Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține ocupată, în continuare, prima pagină a publicațiilor mondene din România. Ce s-a întâmplat, de data asta, între cei doi soți și ce ultimatum a primit impresara de la Reghe. Ce i-a cerut blondinei să facă.

Ce ultimatum i-a dat Laurențiu Reghecampf soției sale Anamaria Prodan

Acum două săptămâni, Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport, faptul că ea și Laurențiu Reghecampf au probleme serioase în căsnicie. Chiar dacă celebra impresară luptă în continuare pentru mariajul și familia ei, lucrurile la care ține cel mai mult pe această lume, iată că situația este departe de a se rezolva.

Conform unor surse din anturajul cuplului, Reghe și-ar dori să divorțeze cât mai repede de fiica regretatei artiste Ionela Prodan. Mai mult de atât, fostul antrenor de la FCSB ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze cât mai repede

Se pare că separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una inevitabilă, noul antrenor al Craiovei fiind cel care își dorește să redevină un bărbat liber, cât mai repede posibil.

Reghe i-a propus soției sale să fie ea cea care depunde actele de divorț, dându-i termen până în luna septembrie. În caz contrar, Laurențiu Reghecampf este pregătit să mute divorțul în instanță:

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.”, au declarat surse apropiate familiei Prodan Reghecampf, exclusiv pentru playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI