Anamaria Prodan și Reghecampf, datorii colosale. Se lăfăie în lux și opulență, dar au mulți bani de dat

Anamaria Prodan și Reghecampf, datorii colosale. Se lăfăie în lux și opulență, dar au mulți bani de dat
Anamaria Prodan și Reghecampf, datorii colosale. Se lăfăie în lux și opulență, dar au mulți bani de dat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea probleme mari în afaceri, nu doar în viața de cuplu.

Anamaria Prodan și Reghecampf, datorii colosale

Averea celor doi este imensă, iar printre multele lucruri de împărțit în cazul unui divorț se numără și firma prin care impresara face transferuri de jucători.

Firma se numește „Reghe Building SRL”,  iar Laurențiu, Anamaria și una dintre fiicele lor sunt asociați. Compania i-a fost cedată Anamariei de către mama ei, Ionela Prodan, când artista și-a încheiat activitatea.

Așa a devenit Comprod Ionela SRL, Reghe Building SRL. Până acum ceva ani, firma a avut ca activitate construcțiile, iar ulterior și-a schimbat domeniul în „alte activități sportive”.

În acest moment, Anamaria Prodan își face treaba de impresar pe două societăți: Reghe Building SRL și Reghecampf Anamaria Ionela PFA.

Prima compagnia a post folosită în ultimul an pentru a încasa comisionul obținut după transferul lui Diakjite Oumar de la Estoril Praia la Dinamo, în timp ce a doua companie pentru transferul lui Ștefan Bogdan de la  FC Juventus, din România, la Sepsi.

Se lăfăie în lux și opulență, dar au mulți bani de dat

Deși cei doi trăiesc în lux și opulență, firma familiei Reghecampf a ajuns la datorii uriașe, potrivit bilanțului publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Compania avea datorii de peste 2,3 milioane de lei și a încheiat anul afiscal cu o pierdere de peste 67.000.

În conturile companiei mai erau 6.863 lei anul trecut la final, iar sumele de recuperat erau peste 780.000.

Chiar dacă au datorii, Anamaria și Laurențiu au reușit să adune o avere uriașă. Impresara s-a îmbogățit din transferurile de jucători și a moștenit peste 2 milioane de euro de la mama ei.

În același timp, Reghecampf a antrenat în Asia pe contracte de 3-4 milioane de euro pe an.

Momentan, Reghe s-a întors în România ca antrenor la Universitatea Craiova, iar Anamaria se relaxează în casa ei din Dubai.

Anamaria Prodan divorțează?

Ea spune că nu are nicio dovadă că soțul ei a înșelat-o și preferă să creadă că nu este adevărat.

„Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi.

În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm”, a spus ea într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI