Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători. Ce a decis instanța din Buftea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători. Ce a decis instanța din Buftea
Weekend de septembrie cu bătaie, ochi vineți și ordin de protecție

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători! Pe 23 septembrie românii asistau pe micile ecrane cum se desfășura un adevărat circ. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau protagoniștii noului scandal cu bătaie din showbizul românesc. Cel mai lovit din această încăierare, ieșea Reghecampf. Anamaria Prodan apărea la 3 zile în ghips, reclamând că ar fi fost grav lovită. Ajunși amândoi la poliție, fiecare cerea ordin de protecție. Astăzi aflăm că magistrații din Buftea au luat o decizie, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători, vor putea respira ceva mai liniștiți. În cele ce urmează recapitulăm scandalul și aflăm ce a decis instanța din Buftea.

Weekend de septembrie cu bătaie, ochi vineți și ordin de protecție

Ceea ce ar fi trebuit să fie doar o întâlnire între tată, Laurențiu Reghecmapf, și fiu, Bebe, a degenerat într-o adevărată bătaie, unii ar spune premeditată, între Anamaria Prodan și fostul soț.

Imaginile filmate de prietenul impresarei (fără să-i tremure mâna), au arătat lumii cum cei doi s-ua îmbrâncit, și-au împărțit pumni și palme și cum s-au trântit pe jos.

După ce bătaia s-a potolit, Laurențiu Reghecampf era primul care ajunge ala poliție, urmat imediat și de Anamaria Prodan. Vădit învinețit la ochi, Reghecampf era primul și care cerea ordin de protecție. Anamaria, Prodan, ca să nu fie mai prejos, a cerut și ea un ordin de protecție.

Ulterior, impresara dădea și primele declarații, extrem de afectată (?!), acuzându-l pe antrenor că ar fi fost beat și că el ar fi început încăierarea. Numai că, filmările date în spațiul public au arătat că cei mai mulți pumni dați erau ai impresarei.

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

 Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea.

Instanța din Buftea a dat decizia. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători

De la incident a trecut ceva vreme, iar polițiștii anunțau instrumentarea și unui dosar penal. Cererile celor doi, pentru ordinele de protecție, au ajuns pe masa magistraților de la Buftea, iar astăzi aceștia au dat și verdictul.

Conform acestora, Laurențiu Reghecampf, timp de 4 luni, nu are voie să se apropie de fosta soție la mai puțin de 200 de metri. Magistrații au decis, în același timp, că tot în aceeași perioadă, antrenorul nu are voie să ia legătura cu Anamaria Prodan.

În ceea ce o privește e impresară, instanța a decis că nu are voie să se apropie de fostul soț, la mai puțin de 200 de metri. Perioada, de două luni, aduce și interdicția de a lua legătura cu antrenorul, telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod. Acum, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, răzbunați de judecători, poate vor putea respira ceva mai liniștiți.