Anamaria Prodan şi-a înşelat soţul? Declaraţia despre Reghecampf care a uimit pe toată lumea

Anamaria Prodan şi-a înşelat soţul? Declaraţia despre Reghecampf care a uimit pe toată lumea
Anamaria Prodan şi-a înşelat soţul? Declaraţia despre Laurențiu Reghecampf care a uimit pe toată lumea. Puțini s-au așteptat la ea.

Anamaria Prodan şi-a înşelat soţul? Declarația despre Laurențiu Reghecampf care a uimit pe toată lumea. Sunt dezvăluiri pe care nimeni nu se aștepta să le audă, mai ales în circumstanțele relațiilor tensionate ale impresarei, din ultima perioadă de timp. Acum s-a lămurit totul referitor la speculațiile de infidelitate.

Anamaria Prodan şi-a înşelat soţul?

Relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf a fost dintotdeauna privită cu scepticism de către unele persoane. În mare parte, asta s-a întâmplat din cauza circumstanțelor în care au interacționat cei doi. S-au cunoscut, prima dată, când ea avea 21 de ani, iar el aproape 18. La început, nu a existat nimic între tineri.

Mai târziu, peste ani, s-au regăsit. La momentul întâlnirilor din scopuri amoroase, sexy impresara ar fi fost implicată într-o relație cu Adrian Iordache. Fostul antrenor CS U Craiova era și el implicat, de asemenea, într-un mariaj cu Mariana Pfeiffer. Agenta FIFA a decis, la momentul respectiv, să pună capăt relației cu antrenorul secund de la FC Voluntari.

Se spune că acesta din urmă o ruga insistent pe partenera lui să nu renunțe la ce au construit împreună. Anamaria Prodan ar fi fost mult prea îndrăgostită, însă, pentru a nu-și urma inima. În contextul dat, au început să se facă tot felul de speculații referitoare la fidelitatea impresarei.

Au apărut și zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe primul ei soț, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Aceștia doi au împreună doi copii, Sarah și Rebecca. Agenta de jucători a fost acuzată în repetate rânduri că nu i-a fost fidelă partenerului său de viață.

Ce a spus Tibi Dumitrescu despre infidelitate

Surpriza a venit din partea lui Tibi Dumitrescu, însă. Când nimeni nu se aștepta, fostul baschetbalist a ieșit public să lămurească situația referitoare la infidelitatea fostei sale soții. Sportivul a spus răspicat că nu crede că Anamaria Prodan l-a înșelat cu Laurențiu Reghecampf, în ciuda tuturor speculațiilor.

Primul partener de viață al impresarei a explicat că amândoi au suferit, în urma divorțului. Decizia de separare nu ar fi avut nicio legătură cu încrederea pe care fostul baschetbalist o avea în soția lui de la acea vreme. Tibi Dumitrescu a susținut că se înțelege foarte bine cu mama fiicelor sale.

„Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie normală. Este tatăl vitreg al fetelor mele, cărora sunt convins că le doreşte binele. În acest moment, eu, Ana şi Reghe trebuie să le asigurăm lui Sarah şi Rebeccăi un mediu normal de viaţă. Ei sunt un cuplu drăguţ. (…)

Ana nu m-a înşelat cu Laurenţiu, noi respectându-ne tot timpul pe parcursul căsniciei noastre”, a mai spus Tibi Dumitrescu, înainte ca antrenorul să înainteze cererea de divorț de impresară, potrivit Libertatea.

Astfel, fostul baschetbalist a demontat zvonurile potrivit cărora Anamaria Prodan nu i-a fost credincioasă. Tibi Dumitrescu este absolut convins că agenta Fifa l-a respectat până la capăt.

Urmăriți Playtech.ro și pe