Anamaria Prodan rupe tăcerea despre averea pe care Reghe trebuie să i-o dea. Sumele sunt halucinante: „Nu are de unde să aducă” EXCLUSIV

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre averea pe care Reghe trebuie să i-o dea. Sumele sunt halucinante: „Nu are de unde să aducă” EXCLUSIV
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre averea pe care Reghe trebuie să i-o dea.

Anamaria Prodan nu crede că procesul său de divorț se va încheia prea curând. Cunoscutul impresar a declarat pentru impact.ro că deși are deplină încredere în decizia judecătorilor, se așteaptă la un parcurs destul de lung al confruntării juridice.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre averea pe care Reghe trebuie să i-o dea

Update, 4 aprilie 2022, ora 15:10 – Potrivit informațiilor din emisiunea „La Măruță”, se pare că procesul s-a amânat iar, va fi un nou termen la care Anamaria Prodan și Reghecampf vor fi nevoiți să prezinte, în acest proces de divorț.

„În primul rând, nu se va termina astăzi această poveste. Va fi una lungă, a cărui durată nu o pot anticipa! Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru. El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună.

Nu știu dacă are în vedere acest lucru.  Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri”, a precizat Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani.

Procesul a debutat în luna februarie, la Judecătoria Buftea

Ea a admis că a discutat și cu Laurențiu Reghecampf, actualul ei soț, încă, despre anumite detalii legate de proces, dar nu a dorit să dezvăluie niciun fel de amănunte pe această temă.

„El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente”, a sunat sec verdictul Aneimaria Prodan pe această temă.

Procesul de divorț dintre soții Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a debutat în România la începutul lunii februarie, la Judecătoria Buftea, în absența celor doi. Însă, potrivit afirmațiilor impresarei, cei doi vor avea lucruri de împărțit nu doar în fața instanțelor românești:

„Am deschis procese împotriva sa nu doar în România, ci și în Statele Unite ale Americii și în Emiratele Arabe Unite. Acolo, în Emirate, spre exemplu, mă aștept ca dreptul la proprietate, fiindcă anumite bunuri sunt pe numele meu, să fie respectat cu sfințenie și să se reglementeze poate mai repede ca la noi. S-ar putea ca el să aibă probleme mari în Emiratele Arabe Unite! Vom vedea!”.

Cunoscutul impresar din lumea fotbalului lasă să se înțeleagă că nu e doar vina lor pentru ceea ce li se întâmplă în prezent:

„Când va scăpa de anturajul care l-a sfătuit greșit, de mai multe ori, când va scăpa de frica față de amantă, atunci poate va vedea lucrurile clar!”.

Anamaria Prodan crede că a greșit când a avut încredere oarbă în fostul ei partener

Una peste alta, Anamaria Prodan susține că nu regretă nimic din relația sa cu Laurențiu Reghecampf, care s-a oficializat în 2008, cu o singură mențiune notabilă.

„Nu regret căsnicia cu Laurențiu. Mi-a dăruit un copil și multe zile frumoase, cu excepția unui singur lucru. Ar fi trebuit să nu am încredere oarbă în el. Nu l-am controlat, nu am vorbit cu el atunci când poate ar fi trebuit și am ajuns unde am ajuns!”, adaugă ea.

Impact.ro a încercat să-l contacteze și pe Laurențiu Reghecampf pentru a discuta pe același subiect, dar antrenorul celor de la Universitatea Craiova nu a răspuns apelurilor noastre telefonice.

Potrivit unei declarații mai vechi, Laurențiu Reghecampf susține că nu a cerut nici partaj și nici alte lucruri.

„Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Ana Maria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a explicat cel supranumit „Reghe” pentru viva.ro.

La rândul ei, Anamaria Prodan vrea să obțină nu doar sume de bani și bunuri, ci și custodia exclusivă a fiului ei și al lui Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Jr. sau Bebe, așa cum este alintat băiatul în vârstă de 13 ani.

În ceea ce-l privește Reghecampf și-a refăcut deja viața alături de noua sa parteneră, Corina Caciuc, 29 de ani. Aceasta ar urma să aducă pe lume în luna mai un copil rezultat în urma legăturii celor doi. Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și pe cel din căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu Rgehecampf Junior.