Anamaria Prodan, replică pentru fiul lui Reghecampf: „Știm cine îl pune. Am scăpat din infern”! Ce spune despre atacul lui Luca la adresa ei

de: Iulian Ioncea
24 10. 2024

Zilele trecute, Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, și-a filmat tatăl în propria locuință, alături de amantă, în timp ce încă era căsătorit cu impresara.

Deranjat de cele auzite, Luca Reghecampf a reacționat dur, afirmând că Anamaria Prodan nu este mama lui și că aceasta nu ar trebui să continue scandalul uriaș în care se află în prezent cu Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă sunt despărțiți de mai bine de doi ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au încheiat divorțul, iar certurile lor din spațiul public sunt la ordinea zilei.

Nu e supărată pe Luca

După ce Anamaria Prodan a văzut declarația lui Luca, aceasta a reacționat în Libertatea, afirmând că tânărul a fost pus de Laurențiu Reghecampf să o atace și că nu este supărată pe acesta.

„La noi s-a terminat totul. Nu ne mai interesează și nu ne aducem aminte cine este individul numit Reghecampf. Nu vreau să comentez declarația lui Luca. A crescut lângă noi atâția ani. Îl iubim și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi! Datorită lui, astăzi respirăm ușurați si suntem fericiți. Înțeleg declarația și nu mă deranjează absolut deloc.

Știm cine îl pune să o dea și de ce. Îl iubim la fel ca la început. Eu personal îi mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat în toți acești ani. Cu ajutorul lui am scăpat din infern. Îmi doresc să-i fie bine. Să-l iubească pe Laurențiu junior și să aibă cu el o relație exact așa cum au avut o înainte de divorț. Bebeto îl așteaptă mereu cu aceeași dragoste de frate”, a spus Anamaria Prodan.