Anamaria Prodan, reacție halucinantă după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”

Anamaria Prodan, reacție halucinantă după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”
Ce a spus Anamaria Prodan dupa ce Reghe a plecat in Grecia cu alta femeie

Anamaria Prodan a spus adevărul despre călătoria lui Laurențiu Reghecampf în Grecia. Frumoasa impresară a dat cărțile pe față și a povestit totul într-un interviu recent. Cu cine a plecat, de fapt, Reghe, în statul grecesc și cine este femeia cu care a fost surprins la masă.

Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe a plecat în Grecia cu altă femeie

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat. După ce a plecat în Dubai, pentru a se relaxa și a fi departe de problemele din România, noi detalii ies la iveală cu privire la o posibilă infidelitate de-a lui Reghe.

După ce a văzut imaginile cu Laurențiu Reghecampf din Grecia, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a făcut primele declarații privind scopul vizitei soțului ei pe meleagurile elene. Anamaria Prodan susține că partenerul ei a plecat împreună cu fiul său Luca, la mânăstire.

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.

Cine este femeia cu care s-a întânit Reghe în Grecia

Întrebată de imaginile în care Laurențiu Reghecampf a fost surprins la masă cu o prezență feminină, Anamaria Prodan a dat de înțeles că ar fi fost vorba de o întâlnire de afaceri.

Vedeta susține că are încredere în soțul ei, care a fost văzut plimbându-se pe străzile din Grecia cu una dintre mașinile familiei:

Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. A plecat cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara!

Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!” , a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

De ce a plecat, de fapt, Anamaria Prodan în Dubai

Cu toții știm că Anamaria Prodan este o femeie de carieră și un antreprenor extrem de ocupat. Celebra impresară a părăsit România, de curând, și a plecat în Emiratele Arabe Unite, acolo unde-și manageriază afacerile din Dubai.

Pe de altă parte, această pauză i-a făcut bine, întrucât vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că este sătulă de zvonurile care au tot apărut în ultima lună privind destrămarea familiei sale, pentru care Anamaria Prodan luptă în continuare:

„Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți. Probleme avem toți, am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât.

Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal.”, a completat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI