Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut fotografii cu Laurențiu Reghecampf și iubita lui

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut fotografii cu Laurențiu Reghecampf și iubita lui
Fotografia postata de impresara

Anamaria Prodan a reacționat după ce au apărut fotografiile cu Laurențiu Reghecampf și Corina, cea pentru care antrenorul ar vrea să divorțeze.

Laurențiu Reghecampf, primele fotografii cu iubita

Fotografiile cu antrenorul Universității Craiova și iubita lui care ar fi însărcinată arată că cei doi sunt apropiați. Laurențiu Reghecampf zâmbește alături de tânără.

Mai mult, el a dat o declarație conform căreia a depus deja actele de divorț și traversează o perioada delicată din viața lui.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, transmitea Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, pe 10 octombrie.

Cum a reacționat impresara după fotografiile soțului ei cu amanta

După ce în urmă cu aproape o zi Anamaria Prodan a postat câteva mesaje pe care le-a primit în legătură cu Corina, cea care ar fi iubita lui Laurențiu Reghecampf, acum, vedeta a postat un nou mesaj.

La puțin timp după ce au apărut fotografiile prezentate de Impact.ro, Anamaria Prodan a simțit nevoia să posteze pe Instagram. Impresara a distribuit un InstaStory cu un mesaj primit de la o admiratoare.

„Fiți tare și dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, sunt aici. Vă sunt veșnic recunoscătoare”, este mesajul primit de Anamaria Prodan și postat pe Instagram.

Alături de mesaj, femeia i-a trimis și o poză cu un citat: „În viață, alegerile ieftine te costă scump”, este mesajul pe care impresara a ales să îl distribuie pe rețeaua socială.

Până acum, vedeta a afirmat că nu știe nimic despre presupusa amantă a lui Reghecampf și că nu știe nimic despre nicio sarcină. Ea le-a spus jurnaliștilor să înceteze cu presupunerile, mai ales că soțul ei nu a afirmat niciodată nimic clar despre vreo altă femeie sau copil în viața lui.

Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș.

Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.”, a spus Anamaria Prodan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI