Anamaria Prodan pregătește un nou transfer, de multe milioane de euro, pentru Nicolae Stanciu. „Îmi frec mâinile de bucurie”

Anamaria Prodan pregătește un nou transfer, de multe milioane de euro, pentru Nicolae Stanciu. „Îmi frec mâinile de bucurie”
Anamaria Prodan pregătește un nou transfer pentru Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan, anunțul zilei în fotbalul românesc, în exclusivitate pentru playsport.ro. Nicolae Stanciu ar putea pleca de la Wuhan, formația din China cu care a semnat acum șase luni. Evoluțiile excelente l-au adus pe internaționalul român în atenția multor cluburi care sunt gata să-i ofere salarii foarte mari.

Anamaria Prodan, încântată de evoluțiile lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan are sub contract mulți jucători, iar unul dintre cei mai importanți este Nicolae Stanciu. Internaționalul român a semnat în luna februarie un contract pe trei ani cu formația chineză Wuhan prin care va câștiga trei milioane de euro, plus alte prime și bonusuri.

Nicolae Stanciu a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători ai formației. În 11 meciuri a marcat șapte goluri și a oferit și șapte pase decisive. Este „lunetistul” echipei pentru că este necruțător la loviturile libere din afara careului. Evoluțiile foarte bune l-au adus în atenția mai multor cluburi, iar impresarul jucătorului, Anamaria Prodan a recunoscut că va fi greu pentru formația din Wuhan, liderul campionatului, să-l păstreze pe fostul fotbalist de la FCSB.

„Suntem în faza în care căutăm tinere valori. Dar îmi frec mâinile de bucurie pentru Nicolae Stanciu, ale cărui evoluții din China mă vor determina, foarte probabil, să-i caut o nouă echipă. Poate mai repede decât credea unul sau altul.

Personal, cred că dacă o tine așa, va pleca iar undeva într-un loc frumos!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru playsport.

Nicolae Stanciu a marcat și etapa trecută, un gol superb, din lovitură liberă, în partida cu Henan.

Anamaria Prodan l-a „lucrat” pe Gigi Becali

Anamaria Prodan a susținut în materialul din playsport.ro că reprezintă, în continuare, mai mulți jucători de la FCSB. Gigi Becali este convins că lucrurile stau altfel și că toți fotbaliștii săi i-au ascultat solicitarea și că au denunțat contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

„Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele”, a mai spus Anamaria Prodan.

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a fost declanșat de transferul la AC Parma.