Anamaria Prodan nu a mai suportat și a răbufnit la adresa lor: ”Nu au ce le trebuie în pantaloni”

Anamaria Prodan nu a mai suportat și a răbufnit la adresa lor: ”Nu au ce le trebuie în pantaloni”
Anamaria Prodan nu a mai suportat și a răbufnit la adresa lor

Proaspătă întoarsă din Dubai, împreună cu fiul ei, Laurențiu Reghecamp Jr., Anamaria Prodan a ales să spună lucrurilor pe nume, după ce în presă au apărut articole care sugerau că soțul ei ar avea o amantă.

Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara a avut o reacție fabuloasă la zvonurile că Reghe ar avea amantă

În urmă cu câteva zile, s-a vehiculat că Laurențiu Reghecamp ar avea amantă. Deși zvonurile au pornit din urmă cu opt ani, când Becali afirma că antrenorul ar avea o idilă pentru care ar fi făcut multe compromisuri, acestea s-au întețit acum, după ce din anturajul patronului FCSB au apărut informații noi.

Conform Playsport, Laurențiu Reghecamp ar avea o amantă de ceva timp, iar Anamaria Prodan ar ști despre existența ei. Sportivul i-ar fi luat chiar și un salon de înfrumusețare în Dorobanți.

„Ei continuă să pozeze în familia fericită, dar cei apropiați lor spun că lucrurile nu stau chiar așa. De fapt, situația ar fi tensionată, însă preferă să petreacă timp împreună și să își rezolve problemele.

Anamaria nu crede ipoteza cu amanta lui Reghe, ea nu a simțit niciodată nimic deci nu ar avea de ce să îl acuze. Au apărut multe speculații și după conflictul dintre Anamaria și Dan Alexa, însă așa au rămas, la stadiul de barfe”, sunt zvonurile care circulă în anturajul lui Gigi Becali.

„Zilele când toată lumea scria de soțul meu au fost cumplite” 

Ajunsă în România, Anamaria Prodan a oferit un interviu celor de la Spynews în care a vorbit deschis despre speculațiile care îi vizează familia.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat, cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu.

Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat impresara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI