Anamaria Prodan, mutare dubioasă. Unde s-a dus vedeta după tot scandalul divorțului de Reghecampf

Anamaria Prodan, mutare dubioasă. Unde s-a dus vedeta după tot scandalul divorțului de Reghecampf
Anamaria Prodan a plecat în vacanță. Ce locație a ales

Anamaria Prodan a decis să plece într-o locație inedită după ce scandalul privind divorțul de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a luat cu asalt internetul și a șocat pe toată lumea. Impresara s-a refugiat într-un loc bizar, așa că multe întrebări o să fie acum pe buzele admiratorilor săi.

Anamaria Prodan a plecat în vacanță. Ce alegere neobișnuită a făcut

Nimeni nu mai știe ce se întâmplă în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În timp ce antrenorul a anunțat că el și partenera sa se vor despărți în mod oficial, antrenoarea a negat vehement orice posibilitate de a ajunge la tribunal.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Cum a apărut Anamaria Prodan. Ce locație bizară a ales

Chiar dacă multe au mai rămas de spus, vedeta a decis să se deconecteze de tot ce se întâmplă în țară și să plece într-o vacanță pentru a se relaxa. Grecia este preferată de foarte mulți români, iar printre ei se numără și Anamaria Prodan, ce se bucură de vremea frumoasă de acolo.

Vedeta a ales să aibă cele mai bune condiții în timp ce stă la plajă, dar nu și-a uitat fanii! Ea a decis să le dezvăluie o fotografie în care apare într-o ipostază foarte sexy. De asemenea, vedeta se află în Mykonos, locație iubită de turiști. Cei ce merg acolo preferă să se distreze și să aibă parte de o idilă amoroasă, așa că toată lumea s-a mirat în momentul în care impresara a dezvăluit unde este în mediul virtual.

Anamaria Prodan: ‘Am vorbit cu Laur și gata!’

Între timp, chiar dacă multe persoane merg în zona respectivă pentru a trăi o iubire de-o vară și a dansa la diferite petreceri, se pare că Anamaria Prodan vrea să se relaxeze și să uite de tot ce s-a întâmplat în ultimele zile. Chiar dacă soțul ei a anunțat că divorțează, impresara face tot ce se poate pentru a pune capăt conflictului creat. Vedeta nici măcar nu vrea să audă de divorț. 

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face.”, a declarat Anamaria Prodan pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI